Srpen 29, 201213 r Místo pro postižené je třetí nalevo,paní zabrala obě dvě obyčejná místa. Jsem myslel tu fotografii od Král Zero Nultý 00 jak tam stojí ta rakušačka s pólem.
Srpen 29, 201213 r @Wojnar - aha,sorry @Tom077 - možná,kdyby jsi přečetl co jsem k té fotce Fábie napsal,bylo by Ti to jasný
Srpen 29, 201213 r milane,..... byl si u veterinare v casce jo ? ........ copak ti bylo a copak ti zjistily ?
Srpen 29, 201213 r Ještě že jsem šel vedle do lékárny,ne veterině by vypadalo asi na vzteklinu ,po tom když ta z fábie tvrdila,že tam nebude dlouho.
Září 1, 201213 r Dnes v Liberci sraz Porsche. Narazil jsem na jednu libovost zřejmou z fotografií. Dobré je se zaměřit na SPZ dále stav tachometru a cenu Člověk by pak opravdu neřekl, že typ vozu je 911 Turbo S Upraveno Září 3, 201212 r od Sniper_2003
Září 1, 201213 r Tak není to úplně z ulice, ale celkem významně se to týká auta. Škoda, že druhý den už tam za tu cenu nebylo. Hned bych ho bral. Takhle musím hledat dál...
Září 2, 201213 r A nebylo to odstupné a pak by následovalo převedení leasingu??? A nebo jim tam prostě vypadla jedna nula. Upraveno Září 2, 201213 r od Sniper_2003
Září 3, 201212 r je to silenost,... co si budeme povidat,.. kazdej by o tom mohl napsat nejmene maturitni slohovku
Září 3, 201212 r Chceš-li si zničit hodnotu auta, pořiď si tento globus-tuning. :kol-44: Docela mě baví jak si tito a podobní jim "tuneři" myslí jaký jsou borci a přitom většina lidí co tohle vidí tak se jen smějí, jaký to jsou šašci.
Září 3, 201212 r Já to taky nechápu .... že někdo na auto dá vše bez ladu a skladu a pak vznikají takové "šílenosti" ..... chudák Fabča
Září 3, 201212 r kluci ,ale jak se na to člověk koukne z druhe strany , tak je lepši než jake koli zabezpečeni , vždyt kdyby někdo ukradl takove auto tak ho nabeton ryhle najdou , todle to přece nejde přehlidnout
Září 3, 201212 r A taky by se někdo mohl na*rat a večer mu dovnitř hodit strejdu Molotova za hanobení značky.
Září 4, 201212 r Není to přímo z ulice, ale z parkoviště. Když zme pak odjížděli, tal to vypadalo jako Škoda sraz. Účastníci: 6x Fabia I Combi + 1x Fabia I HB + 7x Fabia II HB + 1x OII všichni v bílý barvě. + 1x Fabia I sedan modrá a 1x Superb I stříbrnej. Jen sem všechny nefotil, aby to nevypadalo blbě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.