superfatty Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 něco z New Zealandu a Fiji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 (editace) TAXI Octavia ... Gaza (Palestina) Audi TT a v pozadí Octavia TAXI ... Irsko (Dublin) ... neviděl jsem tam žádného jiného TAXíka než Octavia I, II a Superb Editováno: 31. leden 2008, autor: Butch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 sousedovi dojela navsteva z GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 musel jsem jit bliz. Luxus!!!! opravdu nadherna kara, v kožichu, barvicka...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 vetrani musi bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak dve fotecky z cesty z dovci..Bylo to na jedny benzince cca 3 minuty po sobe...A za rohem jeste byla S8,ale to uz sem nefoti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 A jeste jedna Octa primo na horach..Bylo jich tam vic.. a tuhle dokonce potkavam i u nas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jeden zlutak - VIPER (skoro) s obrovsky divnyma poklicema... a Zetkem na spravnem miste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Až doma jsem zjistil, že jsem měl nastavené malé rozlišení. Ale i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) Sice to nema pekny kola nebo neco podobnyho,ale ma to hezky "koleje"..Vubec byla hezka.. ....a je to ulovek z ulice,tak proto je tady... Editováno: 6. Únor 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Včera jsem pěkně koulel očima je to u Intersparu v Karl. Varech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Pár fotek z výletu do Texasu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Toto som sfotil na Barum rally. Perfektná reklama na perfektnejšom aute! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 (editace) u šopinu....videl jsem už horší a podobnou i oktavu.4x kotuče neměla ani ta oktava vedle Editováno: 8. Únor 2008, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 (editace) u šopinu....videl jsem už horší a podobnou i oktavu.4x kotuče neměla ani ta oktava vedle clovece neblbni,kdyz jsem jeste jezdil feldou tak jsem tyto poklice na ni mel taky urcite je mam jeste ted nekde v garazi na fotce jsou ¨kotouce¨ z poklic oddelane druhe foto po dokoupeni alu Editováno: 8. Únor 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 saxo made in england, crewe, cheshire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 a jeste predvadecka z autosalonu v crewe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojok Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Aj na tomto dedkovi sa da voziť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Už přesně nevím, kde to bylo (musel bych se mrknout do deníčku :-). Nějaké malé městečko v centrálním Texasu. na tu akci jsme natrefili náhodou. Taky jsem tam byl, vidíš ? Máme úplně stejné fotky....ještě že nám ten internet funguje. Příště raději opravdu vlastní úlovek - fotek na netu je habaděj, tam si je taky můžeme najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Taky jsem tam byl, vidíš ? Máme úplně stejné fotky....ještě že nám ten internet funguje.Příště raději opravdu vlastní úlovek - fotek na netu je habaděj, tam si je taky můžeme najít. Tak to se povedlo!!!! 10 bodu z 9 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) .. jel sem si zabruslit na kolečkovych..a kdo me nesledoval... VB!!.. hned za plotem.. hajzli:) Editováno: 12. Únor 2008, autor: abado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 dnes rano.. po noční.. nevim, co tim chtel umelec řict...ale asi se mu na to lépe chyta signal jinak obe fotky foceny mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 A tohle prede mnou slo dneska rano po chodech v metru..O to sem se s vama nemohl nepodelit... samozrejme myslim tu nalevo.. Jinak skoda,ze je to tak mazly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 vcera v brne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Další z TX.. je to možné.. kolik tam mají aut! :-) Jestlipak i tyto fotečky budeou někde jinde na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.