Leden 31, 200817 r TAXI Octavia ... Gaza (Palestina) Audi TT a v pozadí Octavia TAXI ... Irsko (Dublin) ... neviděl jsem tam žádného jiného TAXíka než Octavia I, II a Superb Upraveno Leden 31, 200817 r od Butch
Únor 4, 200817 r Tak dve fotecky z cesty z dovci..Bylo to na jedny benzince cca 3 minuty po sobe...A za rohem jeste byla S8,ale to uz sem nefoti..
Únor 4, 200817 r A jeste jedna Octa primo na horach..Bylo jich tam vic.. a tuhle dokonce potkavam i u nas..
Únor 5, 200817 r Jeden zlutak - VIPER (skoro) s obrovsky divnyma poklicema... a Zetkem na spravnem miste...
Únor 6, 200817 r Sice to nema pekny kola nebo neco podobnyho,ale ma to hezky "koleje"..Vubec byla hezka.. ....a je to ulovek z ulice,tak proto je tady... Upraveno Únor 6, 200817 r od Martyp
Únor 8, 200817 r u šopinu....videl jsem už horší a podobnou i oktavu.4x kotuče neměla ani ta oktava vedle Upraveno Únor 8, 200817 r od paul_tdi
Únor 8, 200817 r u šopinu....videl jsem už horší a podobnou i oktavu.4x kotuče neměla ani ta oktava vedle clovece neblbni,kdyz jsem jeste jezdil feldou tak jsem tyto poklice na ni mel taky urcite je mam jeste ted nekde v garazi na fotce jsou ¨kotouce¨ z poklic oddelane druhe foto po dokoupeni alu Upraveno Únor 8, 200817 r od zdsamct
Únor 9, 200817 r Už přesně nevím, kde to bylo (musel bych se mrknout do deníčku :-). Nějaké malé městečko v centrálním Texasu. na tu akci jsme natrefili náhodou. Taky jsem tam byl, vidíš ? Máme úplně stejné fotky....ještě že nám ten internet funguje. Příště raději opravdu vlastní úlovek - fotek na netu je habaděj, tam si je taky můžeme najít.
Únor 9, 200817 r Taky jsem tam byl, vidíš ? Máme úplně stejné fotky....ještě že nám ten internet funguje.Příště raději opravdu vlastní úlovek - fotek na netu je habaděj, tam si je taky můžeme najít. Tak to se povedlo!!!! 10 bodu z 9 :D
Únor 12, 200817 r .. jel sem si zabruslit na kolečkovych..a kdo me nesledoval... VB!!.. hned za plotem.. hajzli:) Upraveno Únor 12, 200817 r od abado
Únor 12, 200817 r dnes rano.. po noční.. nevim, co tim chtel umelec řict...ale asi se mu na to lépe chyta signal jinak obe fotky foceny mobilem
Únor 12, 200817 r A tohle prede mnou slo dneska rano po chodech v metru..O to sem se s vama nemohl nepodelit... samozrejme myslim tu nalevo.. Jinak skoda,ze je to tak mazly..
Únor 13, 200817 r Další z TX.. je to možné.. kolik tam mají aut! :-) Jestlipak i tyto fotečky budeou někde jinde na netu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.