Leden 20, 200718 r mcsolle: to bude nejakej maser Ale hezký A přidávám i něco já,tohle má jeden doktůrek z UL Upraveno Leden 20, 200718 r od kodemi
Leden 29, 200718 r POZOR !!!! Civilni Octavia, schopna merit rychlost vozidel i za jizdy a to jak pred sebou, tak i za sebou. Operuje v HK a okoli. A provokuje ..... Tak pozor všichni na dodržování rychlosti. POZOR !!!
Únor 22, 200718 r Konec lacinych imitaci drevodekoru, FIAT vyrabi ze dreva uz i prislusenstvi a za priplatek dokonce v barve karoserie...
Březen 6, 200718 r ještě jedna kuriozní bouračka, městská policie narazila zezadu také do vozidla městské policie. foceno mobilem tak omluvte horší kvalitu Upraveno Březen 6, 200718 r od Píďa
Březen 10, 200718 r porad jsem si rikal ze tech 1,9 musi stacit,ale pri prochazce po brne jsem zjistil ze to muze byt lepsi
Březen 12, 200718 r Ja dnes cestou z obeda ulovil tohle... Dnes jsem sel opet z obeda...Stjny misto...stejna barva...ale tentokrat je to Turbo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.