Červen 1, 200817 r s tímto dnes přifrčel soused Tak jsem dnes ulovil přímo tvého souseda Carlosi. Ecce Homo ME2008
Červen 4, 200817 r Tak jsem dnes ulovil přímo tvého souseda Carlosi. Ecce Homo ME2008 se nám tu nějak rozmohli ty GTčka.. tak přidávám jedno doslova novoroční z Děčína.. kvalitka fotky lehce pokulhává ale o by jste chtěli 1.1. s kocovinou.. myslím, že to má zatím nejhezčí kola.. z uveřejněných.. Upraveno Červen 4, 200817 r od superfatty
Červen 4, 200817 r Až tak? Za půl roku jsem v US neviděl jedinou škodovku a v Dominikáně jezdí?! jj, maj ta i Fábie, ale prej se jim ta Fabie furt sere, že jak je tam hrozné vlhko tak hnije a furt zlobí, stahovaní a tak. Tohle je pojízdné taky z DR Upraveno Červen 4, 200817 r od zabiak
Červen 4, 200817 r tohle parkuje u nás před prací..jezdí stím asi rok starej děda...předtím to měl mladej kluk...vypadalo to tenkrát docela zajímavě...ale te´d..vorvaný jak samice..kola sedřený atd...je v tom snad 1.6 55kw....
Červen 4, 200817 r Tak timhle jsem se vcera vozila Foceno mobilem a vnitrek za jizdy takze toe takovy nejaky Upraveno Červen 4, 200817 r od Cary_mary_fuck
Červen 5, 200817 r Takhle jednou parkuju a divam se kolik jsem nechal kolegovy mista na vyjeti a on mel schovanyho neco ve spoileru
Červen 5, 200817 r A takhle jsem dopadl, kdyz jsem jednou jel do Brna a musel jsem si pujsit auto ud rodicu, to male tam uprostred, protoze octavka byla v servise.
Červen 6, 200817 r Včera večer v areálu jednoho dealera aut na P9...měl po jednom kosočtverci i na sedačkách...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.