mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 A kde jsi z toho makra jel, že to má rumunskou značku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Misicko Brno, Brno Karlovy Vary plné Rusáků, Brno plné Ukrajinců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Když se k tomu přidaj ještě ty Rumuni a Albánci, tak to aby se člověk pomalu bál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 BUdu lovit někde ty Albánce, ale asi si vemu pořádnej teleobjektiv a ne mobil, abych to neschytal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Radši přihraj nějaké sličné fotky ať víme jestli jsi ten pravý na kalendář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 no tak vcera zase vylezu z baraku a zase cumim co to stoji u souseda a on s dalsim obytnym autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Tak to už jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Jedna Niva, resp. "zajímavý" rám. Přední nebyl tak hustý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Něco málo z ulice :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 CHEMNITZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 tak něco pár fotek ze včerejšího srazu amerik v Brně u Olympie: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Zase jeden "mlaďas" v kamionu, který kolem mě před letištěm na 50ce proletěl jako ko... a vřítil si to na nájezd na TERMINÁL 2 Samo sebou kdo to tam zná ví, že je to pro větší dodávky a víš neprůjezdné.... a je tam váhové omezení.... Navíc mu ani nešlo couvání, tak jsem musel s kolegyní uzařít nájezd a nechat ho na několikrát vycouvat, to vše v 3:50 ráno.... docela mě štval a ještě omluva foceno mobilem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 reddy: moc hezky fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Něco málo z ulice :-D Rakeťáci, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 byl dobrý den na úlovky. Nejdříve bílý Mustang z Pha a nápisem Push, ale když už jsem dojel toho červeného krasavce prostě jsem musel fotit, co kdyby se ještě něco našlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 tak bylo tam toho trochu víc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Rakeťáci, co? Strakonice. Jeden podval s doprovodem jim foukli, bo se těmhle sekly brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Se mi líbí jak se nebojí jezdit třeba deset souprav pohromadě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Pokutka ... aneb jak prijit o dva a pul tisice a 3 body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 tech amerik tam bylo trochu povicero mam 170 fotek jen si najdu trochu casu to vytridit a pak hodim link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Pokutka ... aneb jak prijit o dva a pul tisice a 3 body Že se nestydíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 (editace) Že se nestydíš To neni moe prace... ja jsem na tom trosku hur Editováno: 13. Červenec 2008, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 S bodama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 S bodama? Jo jsem tedka nedavno dostala 5 bodu a 2.500,- .... uz mi zbyvaji akorat 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Jo jsem tedka nedavno dostala 5 bodu a 2.500,- .... uz mi zbyvaji akorat 4 5 bodů?? Červená svítila v nepravou dobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.