Palo Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 (editace) Pokutka ... aneb jak prijit o dva a pul tisice a 3 body To je divné, že neřídila osoba blízká??? Já tedy nevím, ale tady je to snad jasné, ne? To byli měšťáci? Editováno: 13. Červenec 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 5 bodů?? Červená svítila v nepravou dobu? Uplne presne Prebliklo to holt moc rychle no Jinak tamto ridil kamarad takze nevim jestli to byli mestaci nebo kdo nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ježdění na červenou úplně bytostně nesnáším, prt. je to sakra nebezpečné pro nic netušící kolem jedoucí a je mi na když je na semaforu 10 vteřin zelená a stále do křižovatky vjíždí auta která už dávno nemají...specialita v Budějovicích, tam to dělají i autobusy a kamiony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Jo jsem tedka nedavno dostala 5 bodu a 2.500,- .... uz mi zbyvaji akorat 4 Ty si Ďábel. Až Ti seberou papíry budeš jezdit sockou furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Sakra jak to delate ? Ja mam stale plnej pocet bodiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ty si Ďábel. Až Ti seberou papíry budeš jezdit sockou furt. To jezdim i ted To me vezmou 2x za telefon a jsem v minusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 To si musíš pořídit HF, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Začni jezdit šalinou ty piráte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 To si musíš pořídit HF, že Co ty? 2 mischicka: Vsak do prace a z prace uz jezdim MHD V tech hicech toe uzasny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Se mužeš aspoň lepit na chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 V tom teple pochybuju že by se ještě někdy odlepila !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 HaHaHa s vama je teda sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ježdění na červenou úplně bytostně nesnáším, prt. je to sakra nebezpečné pro nic netušící kolem jedoucí a je mi na když je na semaforu 10 vteřin zelená a stále do křižovatky vjíždí auta která už dávno nemají...specialita v Budějovicích, tam to dělají i autobusy a kamiony... Nezlob se na mně, ale tady v této zemi ty semafory taky stojí za pi.u. Mně celkem vadí, že u každého je to jinak, někde oranžová svítí 3s někde 5s a někde sotva 1,5s. Nevíš kdy to skočí ze zelené na oranž. Proč to tady není jako v Rakousku, Maďarsku? Když končí interval zelené, tak 6krát blikne a potom skočí oranžová a potom červená. Myslím si, že to je lepší, bezpečnější a potom souhlasím s bodováním a pokutami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Souhlas, už jsem sem dával fotku z Makošky, tam maj odpočítávání, takže víš kolik času je do konce červené i zelené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Jenže proč by u nás někdo investoval do něčeho, co mu hodně zmenší příjmy !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 To snad ani ne, to spíš zkostnatělost aparátu, ale věřím, že se jednou dočkáme, myslím, že se dělá v otázkách BESIPu čím dál víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Pokutka ... aneb jak prijit o dva a pul tisice a 3 body jj ja ji na tom samem miste dostal tento tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 jj ja ji na tom samem miste dostal tento tyden Taky tolik? No tak to potesi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 ja 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Nezlob se na mně, ale tady v této zemi ty semafory taky stojí za pi.u. Mně celkem vadí, že u každého je to jinak, někde oranžová svítí 3s někde 5s a někde sotva 1,5s. Nevíš kdy to skočí ze zelené na oranž. Proč to tady není jako v Rakousku, Maďarsku? Když končí interval zelené, tak 6krát blikne a potom skočí oranžová a potom červená. Myslím si, že to je lepší, bezpečnější a potom souhlasím s bodováním a pokutami Rekl bych to taky tak najek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 jj ja ji na tom samem miste dostal tento tyden A přitom tam v tom místě by nevydila ani 80-tka. Ale proč, když jedeš z kopce dolů, chodníky někde až po 5 metrech a u BUS zastávky se tak dobře měří. Banda hajzlů a zmetků na tom magistrátu a u měšťáků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 nejakou chvilku jsem tam s nim stravil a rikal, ze tam jsou kvuli lidem ktery si stezujou asi kvuli hluku a rikal, ze tam ted budou dost casto, pritom v proti smeru nahoru do kopce je 70km/h. hold jsem mel smulu, vcelku si tady tu rychlost hlidam ale tohle bylo v 7 rano a chcalo jako krava tak jsem si rikal, ze by tam byt nemuseli a jak to dopadlo :-(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 nejakou chvilku jsem tam s nim stravil a rikal, ze tam jsou kvuli lidem ktery si stezujou asi kvuli hluku a rikal, ze tam ted budou dost casto, pritom v proti smeru nahoru do kopce je 70km/h.hold jsem mel smulu, vcelku si tady tu rychlost hlidam ale tohle bylo v 7 rano a chcalo jako krava tak jsem si rikal, ze by tam byt nemuseli a jak to dopadlo :-(((( A byli to měšťáci Bauí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 ja myslim, ze na 99% ano, ostatne jsem na tom miste jeste jiny nez mestsky nevidel .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Hmm, ta ulice, mno, tam sem nejak minulej tyden jel, mno, to bude asi za hodne bodiku, nejak sem to nedobrzdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.