Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pokutka ... aneb jak prijit o dva a pul tisice a 3 body :D

To je divné, že neřídila osoba blízká??? :help: Já tedy nevím, ale tady je to snad jasné, ne? To byli měšťáci?

Upraveno od Palo

5 bodů?? Červená svítila v nepravou dobu?

Uplne presne :( Prebliklo to holt moc rychle no :D

Jinak tamto ridil kamarad takze nevim jestli to byli mestaci nebo kdo nebo co ;)

Ježdění na červenou úplně bytostně nesnáším, prt. je to sakra nebezpečné pro nic netušící kolem jedoucí a je mi na :ble když je na semaforu 10 vteřin zelená a stále do křižovatky vjíždí auta která už dávno nemají...specialita v Budějovicích, tam to dělají i autobusy a kamiony...

Jo jsem tedka nedavno dostala 5 bodu a 2.500,- .... uz mi zbyvaji akorat 4 :feve:

Ty si Ďábel. :) Až Ti seberou papíry budeš jezdit sockou furt.

Sakra jak to delate ? Ja mam stale plnej pocet bodiku.

Ty si Ďábel. :) Až Ti seberou papíry budeš jezdit sockou furt.

To jezdim i ted :D To me vezmou 2x za telefon a jsem v minusu lol

Začni jezdit šalinou ty piráte :p

To si musíš pořídit HF, že

Co ty? :D

2 mischicka: Vsak do prace a z prace uz jezdim MHD :feve: V tech hicech toe uzasny.... lol

Se mužeš aspoň lepit na chlapy :smich:

V tom teple pochybuju že by se ještě někdy odlepila !!!

HaHaHa s vama je teda sranda lol

Ježdění na červenou úplně bytostně nesnáším, prt. je to sakra nebezpečné pro nic netušící kolem jedoucí a je mi na :ble když je na semaforu 10 vteřin zelená a stále do křižovatky vjíždí auta která už dávno nemají...specialita v Budějovicích, tam to dělají i autobusy a kamiony...

Nezlob se na mně, ale tady v této zemi ty semafory taky stojí za pi.u. Mně celkem vadí, že u každého je to jinak, někde oranžová svítí 3s někde 5s a někde sotva 1,5s. Nevíš kdy to skočí ze zelené na oranž. Proč to tady není jako v Rakousku, Maďarsku? Když končí interval zelené, tak 6krát blikne a potom skočí oranžová a potom červená. Myslím si, že to je lepší, bezpečnější a potom souhlasím s bodováním a pokutami

Souhlas, už jsem sem dával fotku z Makošky, tam maj odpočítávání, takže víš kolik času je do konce červené i zelené.

Jenže proč by u nás někdo investoval do něčeho, co mu hodně zmenší příjmy !!!

To snad ani ne, to spíš zkostnatělost aparátu, ale věřím, že se jednou dočkáme, myslím, že se dělá v otázkách BESIPu čím dál víc.

Pokutka ... aneb jak prijit o dva a pul tisice a 3 body :D

jj ja ji na tom samem miste dostal tento tyden :feve:

Taky tolik? No tak to potesi... :(

ja 1000,-

Nezlob se na mně, ale tady v této zemi ty semafory taky stojí za pi.u. Mně celkem vadí, že u každého je to jinak, někde oranžová svítí 3s někde 5s a někde sotva 1,5s. Nevíš kdy to skočí ze zelené na oranž. Proč to tady není jako v Rakousku, Maďarsku? Když končí interval zelené, tak 6krát blikne a potom skočí oranžová a potom červená. Myslím si, že to je lepší, bezpečnější a potom souhlasím s bodováním a pokutami

Rekl bych to taky tak najek...

A přitom tam v tom místě by nevydila ani 80-tka. Ale proč, když jedeš z kopce dolů, chodníky někde až po 5 metrech a u BUS zastávky se tak dobře měří. Banda hajzlů a zmetků na tom magistrátu a u měšťáků

nejakou chvilku jsem tam s nim stravil a rikal, ze tam jsou kvuli lidem ktery si stezujou asi kvuli hluku a rikal, ze tam ted budou dost casto, pritom v proti smeru nahoru do kopce je 70km/h.

hold jsem mel smulu, vcelku si tady tu rychlost hlidam ale tohle bylo v 7 rano a chcalo jako krava tak jsem si rikal, ze by tam byt nemuseli a jak to dopadlo :-((((

nejakou chvilku jsem tam s nim stravil a rikal, ze tam jsou kvuli lidem ktery si stezujou asi kvuli hluku a rikal, ze tam ted budou dost casto, pritom v proti smeru nahoru do kopce je 70km/h.

hold jsem mel smulu, vcelku si tady tu rychlost hlidam ale tohle bylo v 7 rano a chcalo jako krava tak jsem si rikal, ze by tam byt nemuseli a jak to dopadlo :-((((

A byli to měšťáci Bauí?

ja myslim, ze na 99% ano, ostatne jsem na tom miste jeste jiny nez mestsky nevidel .-(

• Autor

Hmm, ta ulice, mno, tam sem nejak minulej tyden jel, mno, to bude asi za hodne bodiku, nejak sem to nedobrzdil :):(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.