Červenec 13, 200817 r Pokutka ... aneb jak prijit o dva a pul tisice a 3 body To je divné, že neřídila osoba blízká??? Já tedy nevím, ale tady je to snad jasné, ne? To byli měšťáci? Upraveno Červenec 13, 200817 r od Palo
Červenec 13, 200817 r 5 bodů?? Červená svítila v nepravou dobu? Uplne presne Prebliklo to holt moc rychle no Jinak tamto ridil kamarad takze nevim jestli to byli mestaci nebo kdo nebo co
Červenec 13, 200817 r Ježdění na červenou úplně bytostně nesnáším, prt. je to sakra nebezpečné pro nic netušící kolem jedoucí a je mi na když je na semaforu 10 vteřin zelená a stále do křižovatky vjíždí auta která už dávno nemají...specialita v Budějovicích, tam to dělají i autobusy a kamiony...
Červenec 13, 200817 r Jo jsem tedka nedavno dostala 5 bodu a 2.500,- .... uz mi zbyvaji akorat 4 Ty si Ďábel. Až Ti seberou papíry budeš jezdit sockou furt.
Červenec 13, 200817 r Ty si Ďábel. Až Ti seberou papíry budeš jezdit sockou furt. To jezdim i ted To me vezmou 2x za telefon a jsem v minusu
Červenec 13, 200817 r To si musíš pořídit HF, že Co ty? 2 mischicka: Vsak do prace a z prace uz jezdim MHD V tech hicech toe uzasny....
Červenec 13, 200817 r Ježdění na červenou úplně bytostně nesnáším, prt. je to sakra nebezpečné pro nic netušící kolem jedoucí a je mi na když je na semaforu 10 vteřin zelená a stále do křižovatky vjíždí auta která už dávno nemají...specialita v Budějovicích, tam to dělají i autobusy a kamiony... Nezlob se na mně, ale tady v této zemi ty semafory taky stojí za pi.u. Mně celkem vadí, že u každého je to jinak, někde oranžová svítí 3s někde 5s a někde sotva 1,5s. Nevíš kdy to skočí ze zelené na oranž. Proč to tady není jako v Rakousku, Maďarsku? Když končí interval zelené, tak 6krát blikne a potom skočí oranžová a potom červená. Myslím si, že to je lepší, bezpečnější a potom souhlasím s bodováním a pokutami
Červenec 13, 200817 r Souhlas, už jsem sem dával fotku z Makošky, tam maj odpočítávání, takže víš kolik času je do konce červené i zelené.
Červenec 13, 200817 r To snad ani ne, to spíš zkostnatělost aparátu, ale věřím, že se jednou dočkáme, myslím, že se dělá v otázkách BESIPu čím dál víc.
Červenec 13, 200817 r Pokutka ... aneb jak prijit o dva a pul tisice a 3 body jj ja ji na tom samem miste dostal tento tyden
Červenec 13, 200817 r Nezlob se na mně, ale tady v této zemi ty semafory taky stojí za pi.u. Mně celkem vadí, že u každého je to jinak, někde oranžová svítí 3s někde 5s a někde sotva 1,5s. Nevíš kdy to skočí ze zelené na oranž. Proč to tady není jako v Rakousku, Maďarsku? Když končí interval zelené, tak 6krát blikne a potom skočí oranžová a potom červená. Myslím si, že to je lepší, bezpečnější a potom souhlasím s bodováním a pokutami Rekl bych to taky tak najek...
Červenec 14, 200817 r jj ja ji na tom samem miste dostal tento tyden A přitom tam v tom místě by nevydila ani 80-tka. Ale proč, když jedeš z kopce dolů, chodníky někde až po 5 metrech a u BUS zastávky se tak dobře měří. Banda hajzlů a zmetků na tom magistrátu a u měšťáků
Červenec 14, 200817 r nejakou chvilku jsem tam s nim stravil a rikal, ze tam jsou kvuli lidem ktery si stezujou asi kvuli hluku a rikal, ze tam ted budou dost casto, pritom v proti smeru nahoru do kopce je 70km/h. hold jsem mel smulu, vcelku si tady tu rychlost hlidam ale tohle bylo v 7 rano a chcalo jako krava tak jsem si rikal, ze by tam byt nemuseli a jak to dopadlo :-((((
Červenec 14, 200817 r nejakou chvilku jsem tam s nim stravil a rikal, ze tam jsou kvuli lidem ktery si stezujou asi kvuli hluku a rikal, ze tam ted budou dost casto, pritom v proti smeru nahoru do kopce je 70km/h.hold jsem mel smulu, vcelku si tady tu rychlost hlidam ale tohle bylo v 7 rano a chcalo jako krava tak jsem si rikal, ze by tam byt nemuseli a jak to dopadlo :-(((( A byli to měšťáci Bauí?
Červenec 14, 200817 r ja myslim, ze na 99% ano, ostatne jsem na tom miste jeste jiny nez mestsky nevidel .-(
Červenec 14, 200817 r Autor Hmm, ta ulice, mno, tam sem nejak minulej tyden jel, mno, to bude asi za hodne bodiku, nejak sem to nedobrzdil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.