Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic

krysarr

Doporučené příspěvky

Ježdění na červenou úplně bytostně nesnáším, prt. je to sakra nebezpečné pro nic netušící kolem jedoucí a je mi na :ble když je na semaforu 10 vteřin zelená a stále do křižovatky vjíždí auta která už dávno nemají...specialita v Budějovicích, tam to dělají i autobusy a kamiony...

Nezlob se na mně, ale tady v této zemi ty semafory taky stojí za pi.u. Mně celkem vadí, že u každého je to jinak, někde oranžová svítí 3s někde 5s a někde sotva 1,5s. Nevíš kdy to skočí ze zelené na oranž. Proč to tady není jako v Rakousku, Maďarsku? Když končí interval zelené, tak 6krát blikne a potom skočí oranžová a potom červená. Myslím si, že to je lepší, bezpečnější a potom souhlasím s bodováním a pokutami

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezlob se na mně, ale tady v této zemi ty semafory taky stojí za pi.u. Mně celkem vadí, že u každého je to jinak, někde oranžová svítí 3s někde 5s a někde sotva 1,5s. Nevíš kdy to skočí ze zelené na oranž. Proč to tady není jako v Rakousku, Maďarsku? Když končí interval zelené, tak 6krát blikne a potom skočí oranžová a potom červená. Myslím si, že to je lepší, bezpečnější a potom souhlasím s bodováním a pokutami

Rekl bych to taky tak najek...

Odkaz ke komentáři

nejakou chvilku jsem tam s nim stravil a rikal, ze tam jsou kvuli lidem ktery si stezujou asi kvuli hluku a rikal, ze tam ted budou dost casto, pritom v proti smeru nahoru do kopce je 70km/h.

hold jsem mel smulu, vcelku si tady tu rychlost hlidam ale tohle bylo v 7 rano a chcalo jako krava tak jsem si rikal, ze by tam byt nemuseli a jak to dopadlo :-((((

Odkaz ke komentáři

nejakou chvilku jsem tam s nim stravil a rikal, ze tam jsou kvuli lidem ktery si stezujou asi kvuli hluku a rikal, ze tam ted budou dost casto, pritom v proti smeru nahoru do kopce je 70km/h.

hold jsem mel smulu, vcelku si tady tu rychlost hlidam ale tohle bylo v 7 rano a chcalo jako krava tak jsem si rikal, ze by tam byt nemuseli a jak to dopadlo :-((((

A byli to měšťáci Bauí?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...