Srpen 2, 200817 r moj ulovok, ked som isiel z prace do Pezinku nieco vybavit Upraveno Srpen 2, 200817 r od RstGAS
Srpen 2, 200817 r něco mobilem..... z Prahy .... asi se dám k městské policii..... mají 2 ks a čekají na majáky, vozy jsou určeny k tahání člunů na záchrané akce MP a jedno z doprovodných vozů vládních činitelů SK.....
Srpen 3, 200817 r rso na krásných kolečkách.. já je tenkrát neměl prodávat sakra.. a tady někdo umí zaparkovat opravdu přesně
Srpen 3, 200817 r něco mobilem..... z Prahy .... asi se dám k městské policii..... mají 2 ks a čekají na majáky, vozy jsou určeny k tahání člunů na záchrané akce MP a jedno z doprovodných vozů vládních činitelů SK..... Ta Měststká policie je fakt síla, nechápu A Slováci si pospíšili, to ani naše policie ještě ani nemá, nebo se pletu?!
Srpen 3, 200817 r Ta Měststká policie je fakt síla, nechápu A Slováci si pospíšili, to ani naše policie ještě ani nemá, nebo se pletu?! Nasi musi stihat ve feliciich ...,,
Srpen 3, 200817 r něco ode mě. sorry za kvalitu, je to mobilem za jízdy. dálnice D11 směr HK: Praha- strakonická Hradec králové:
Srpen 3, 200817 r a tady někdo umí zaparkovat opravdu přesně Kde to pls je? Soukrome garaze nebo nejaky "centrum"?
Srpen 3, 200817 r kdopak to byl včera v Mohelnici? Dvě holky a jeden klučina. Řídila holka. no jak tak koukám ten idiot co koupil tuhle oktu ji zprznil tak fest že je mi z toho šoufl
Srpen 3, 200817 r Ta Měststká policie je fakt síla, nechápu A Slováci si pospíšili, to ani naše policie ještě ani nemá, nebo se pletu?! Nepleteš opravdu nemáme......
Srpen 3, 200817 r no jak tak koukám ten idiot co koupil tuhle oktu ji zprznil tak fest že je mi z toho šoufl presne tak Martin ji mel krasnou
Srpen 4, 200817 r Autor no jak tak koukám ten idiot co koupil tuhle oktu ji zprznil tak fest že je mi z toho šoufl Ten debil (nebo idiot, to sme jeste slusny) uz ji zase prodal dal (uz na podzim). Ale vypada, ze je v tom stavu, do kteryho on ji dostal. Jediny, co asi zmenil dalsi majitel, sou kola.
Srpen 4, 200817 r Ten debil (nebo idiot, to sme jeste slusny) uz ji zase prodal dal (uz na podzim). Ale vypada, ze je v tom stavu, do kteryho on ji dostal. Jediny, co asi zmenil dalsi majitel, sou kola. Já si říkal že tam měl černý elektrony a teď jsou tam ještě horší než před tím - prostě některým lidem patří do ruk nas*at a ne jim dovolit koupit jakýkoli auto.
Srpen 5, 200817 r Hlavně nechápu proč si to kupuje když k tomu nemá vztah. Mohl si koupit nějaké obyč.
Srpen 5, 200817 r S tou městskou policii to je fakt síla! Některá rozhodnuti prostě rozum nebere na co měštáci potřebuji HUMMERA.
Srpen 5, 200817 r S tou městskou policii to je fakt síla! Některá rozhodnuti prostě rozum nebere na co měštáci potřebuji HUMMERA. Na PIČU
Srpen 6, 200817 r S tou městskou policii to je fakt síla! Některá rozhodnuti prostě rozum nebere na co měštáci potřebuji HUMMERA. Sto necetl? Na tahani lodi, ne? :D :D
Srpen 6, 200817 r Taky přikládám, tohle je moc pěkný seatek Ten Leonek je fakt moc Asi jediný autom kde bych možná překousnul ten interiér
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.