Říjen 3, 200816 r nn... ta Oktávka měla vadný vyhřejvání zadních sedaček... síla co... to může potkat kohokoliv z nás.... Tak me kazdopadne ne... Ja zadny vyhrejvani nemam..
Říjen 4, 200816 r Sorry za OT. Chlapy proč rozmazáváte u cizích aut RZ (SPZ)? Třeba ta škodovka a vedle auto nechat čitelný, ty RZ se rozmazávají u vlastních aut, aby když ho zde důkladně představíte, neměl případný náhodný zloděj moc jednoduchou identifikaci auta, když po něm půjde, u cizích to je absolutně šuma - . Je to jedno, když to rozmažete, já jen, že to je zbytečná práce... Upraveno Říjen 5, 200816 r od murder
Říjen 5, 200816 r rtg61: jj, pod palackého vrchem... murder: přijde mi sobecké, když mažu sobě (kvůli potenc. zloději), že budu nechávat někomu jinému (na koho by si taky někdo mohl dělat třeba zálusk)...každopádně retuš je to nejmenší a myslím, že tím nic rozhodně nezkazím...
Říjen 7, 200816 r Tyhle dva krasavce jsem fotil za jízdy, bohužel než jsem stačil vyfotit toho staršího, tak mi odbočili...
Říjen 9, 200816 r sjezd z teplické dálnice v Praze v pondělí jen podotýkám, že to jelo po vlastní ose, jen řidičovi byla asi trochu zima Upraveno Říjen 9, 200816 r od TomasB
Říjen 9, 200816 r tak to je ovšem mega hustej týpek... po ránu cestou do práce to práskne o strom... no nic, oklepe se a jede dál... musí si přeci včas píchnout! ... jako fakt mazec... toho kdyby zastavila hlídka... pane řidiči... ano? dopustil jsem se nějakého přestupku... ano, nejste připoutaný! :D
Říjen 9, 200816 r a co je na tom snímku zajímavého??? to že jsem na hlavní... ale žádnej stres... prostě se tam museli vecpat...
Říjen 9, 200816 r tak jeste neco z nemecke ulice co sis s tou octavkou panecku nechal udelat ? ... hh Krasna corvetka''
Říjen 9, 200816 r jakej had,vzdyt to neni delsi nez normalni auto Upraveno Říjen 9, 200816 r od vorlajz necituj předchozí příspěvky Džordžíííí!!! ok kvok? :p
Říjen 10, 200816 r BadyS: to se dalo čekat, párkrát sem ty "kočičky" potkal na silnici mezi Berounem a Kladnem a stačilo, táhly se asi 60kou uprostřed silnice.. reklamní autí jednoho Lidického autobazaru..
Říjen 10, 200816 r mala ochutnavka tuzingu z moravy http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=95046
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.