krysarr Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Ten byl asi rad, ze se trefil(a) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 dneska v Karvine takový zrcátka jsem si přivezl kdysi z bývalé NDR na pionýra. Na autě vypadají divně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 ten si to pojistil proti oťukání ze všech stran! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 takhle slouží Fabule... ten maník tomu dal docela kopr... ..dohromady to mohlo mít tak 620 kg + řidič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Ty woe co to je za Polski dlaždički? Jinak bourat bych s tímhle nákladem nechtěl teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 no třeba se s tím v 90 skutálet ze svahu asi nic moc ale po městě se to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Jasně, na světlech zezadu dostat záhlaváka jedním balíkem do krku nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 takhle slouží Fabule... ten maník tomu dal docela kopr... ..dohromady to mohlo mít tak 620 kg + řidič šajse polské kachličky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 ne víc šajze než ty české... ale to sem nepatří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ty woe co to je za Polski dlaždički? Jinak bourat bych s tímhle nákladem nechtěl teda... keramika paradyz uz se sem dovazi nakej ten rok :-) aspon za to nedas majlant jako za ty sracky ze spanelska apod :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 keramika paradyz uz se sem dovazi nakej ten rok :-) aspon za to nedas majlant jako za ty sracky ze spanelska apod :-) a že si nedal aspoň něco na sedadla.Snad to nemá dom moc do kopce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 no, ted jsme dostavěli, vždycky jsem se bránil tomu, aby v octě se vozil st. materiál ale někdy to jinak nešlo, trpěl jsem, ale jinak se nedalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 ten maník to měl v kufru, na zadních sedadle i na sedadle spolujezdce... ale to je z té fotky snad vidět, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 (editace) Chlapi a co poviete na tuto clonu? dovod editacie: zabudol som dat foto Editováno: 5. Listopad 2008, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ty jo, to vypadá jak Rusky tonované skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Se neco takovyho davalo Do 120 ale bylo to zvenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 twe jako ale hodně hustá žaluzie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 keramika paradyz uz se sem dovazi nakej ten rok :-) aspon za to nedas majlant jako za ty sracky ze spanelska apod :-) a to já si zase raději připlatím za jistotu. Jinak mi taky jeden dobrej člověk ukázal rozdíl, a tak jsem viděl, jak lupla nějaká prapodivná značka a pořádná kachlička při tom samém nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 no, ted jsme dostavěli, vždycky jsem se bránil tomu, aby v octě se vozil st. materiál ale někdy to jinak nešlo, trpěl jsem, ale jinak se nedalo kámoš staví, měnil práci a než se dočkal nové OII, tak jezdil 4 měsíce s fungl novým Roomem co jim pronajímala nějaká firma. A vůbec se s tím nesral a vozil v tom na stavbu stavební materiál. Jak ho vracel, tak to auto po 4 měsících co bylo v provozu vypadalo uvnitř hodně vybydleně. OII už má rok a taky už ji slušně vevnitř vybydlel stavbou, a to se snaží ji moc nekurvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 No kazdej pouziva na stavbu neco jinyho trebas strejc pouzival skodu 120LS a my ted pouzivame feliciu, a deti nasich deti to budou vozit a supikovii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 a to já si zase raději připlatím za jistotu. Jinak mi taky jeden dobrej člověk ukázal rozdíl, a tak jsem viděl, jak lupla nějaká prapodivná značka a pořádná kachlička při tom samém nic. a co je jistota? pruser je z venku sem vetsinou tahaj buhvijakou jakost a jeste za to das raketu pak kdyz si ji premeris tak vubec nesedi rozmerovy sarze a to nemluvim o krivosti proste zlaty OHB nebo Rako a nazdar :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 no... a ni jeden nemáte pravdu... ale vem to čert pojďte diskutovat o úlovcích, ne o obkladačkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 jeden německý Focus... překvapila mě ta rez na zadních dveří nad znakem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 to je asi auto nějakýho zahradníka že? já jen, že mu to tak hezky kvete! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Tak je to ford no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.