Listopad 4, 200816 r dneska v Karvine takový zrcátka jsem si přivezl kdysi z bývalé NDR na pionýra. Na autě vypadají divně.
Listopad 4, 200816 r takhle slouží Fabule... ten maník tomu dal docela kopr... ..dohromady to mohlo mít tak 620 kg + řidič
Listopad 4, 200816 r Ty woe co to je za Polski dlaždički? Jinak bourat bych s tímhle nákladem nechtěl teda...
Listopad 4, 200816 r takhle slouží Fabule... ten maník tomu dal docela kopr... ..dohromady to mohlo mít tak 620 kg + řidič šajse polské kachličky?
Listopad 5, 200816 r Ty woe co to je za Polski dlaždički? Jinak bourat bych s tímhle nákladem nechtěl teda... keramika paradyz uz se sem dovazi nakej ten rok :-) aspon za to nedas majlant jako za ty sracky ze spanelska apod :-)
Listopad 5, 200816 r keramika paradyz uz se sem dovazi nakej ten rok :-) aspon za to nedas majlant jako za ty sracky ze spanelska apod :-) a že si nedal aspoň něco na sedadla.Snad to nemá dom moc do kopce.
Listopad 5, 200816 r no, ted jsme dostavěli, vždycky jsem se bránil tomu, aby v octě se vozil st. materiál ale někdy to jinak nešlo, trpěl jsem, ale jinak se nedalo
Listopad 5, 200816 r ten maník to měl v kufru, na zadních sedadle i na sedadle spolujezdce... ale to je z té fotky snad vidět, ne?
Listopad 5, 200816 r Chlapi a co poviete na tuto clonu? dovod editacie: zabudol som dat foto Upraveno Listopad 5, 200816 r od misom
Listopad 5, 200816 r keramika paradyz uz se sem dovazi nakej ten rok :-) aspon za to nedas majlant jako za ty sracky ze spanelska apod :-) a to já si zase raději připlatím za jistotu. Jinak mi taky jeden dobrej člověk ukázal rozdíl, a tak jsem viděl, jak lupla nějaká prapodivná značka a pořádná kachlička při tom samém nic.
Listopad 5, 200816 r no, ted jsme dostavěli, vždycky jsem se bránil tomu, aby v octě se vozil st. materiál ale někdy to jinak nešlo, trpěl jsem, ale jinak se nedalo kámoš staví, měnil práci a než se dočkal nové OII, tak jezdil 4 měsíce s fungl novým Roomem co jim pronajímala nějaká firma. A vůbec se s tím nesral a vozil v tom na stavbu stavební materiál. Jak ho vracel, tak to auto po 4 měsících co bylo v provozu vypadalo uvnitř hodně vybydleně. OII už má rok a taky už ji slušně vevnitř vybydlel stavbou, a to se snaží ji moc nekurvit.
Listopad 5, 200816 r No kazdej pouziva na stavbu neco jinyho trebas strejc pouzival skodu 120LS a my ted pouzivame feliciu, a deti nasich deti to budou vozit a supikovii
Listopad 6, 200816 r a to já si zase raději připlatím za jistotu. Jinak mi taky jeden dobrej člověk ukázal rozdíl, a tak jsem viděl, jak lupla nějaká prapodivná značka a pořádná kachlička při tom samém nic. a co je jistota? pruser je z venku sem vetsinou tahaj buhvijakou jakost a jeste za to das raketu pak kdyz si ji premeris tak vubec nesedi rozmerovy sarze a to nemluvim o krivosti proste zlaty OHB nebo Rako a nazdar :-)
Listopad 6, 200816 r no... a ni jeden nemáte pravdu... ale vem to čert pojďte diskutovat o úlovcích, ne o obkladačkách
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.