Palo Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Sezóna sušení prádla venku pomale končí ale tento sušák mět na autě - no nevím ?!? Tady je zcela jednoznačně vidět, že tomu hovno rozumíš. Nejedná se o sušák, ale US army tady již testují ten nový radar co má být v Brdech. Ale všem říkají, že to je pokus jak tunningově zamaskovat anténu na příjem digitálu do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Jak na Brněnské přehradě chytali Jóžina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 A stejně ho nechytili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 to už zase letadlama zhuzují vápno na príglu???jinak toho transportéra s krásným křídlem jsem viděl v týdnu stát na Veveří a nechápal jsem, o chtěl tím básník říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Už třetí den toje zase prodrbanejch peněz. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 hustej truck... Hrensko co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) to Soptík: přesně tak.. něco z mobilu, sorry za kvalitu.. Corvettky od nás z Děčína a ta tuzing Octa je z dnešní Prahy.. škoda, že neni větší fotka.. ten tuzer měl udělaný výfuky z boku.. Editováno: 13. Listopad 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Jeden tuzing... :-( :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) to Soptík: přesně tak..něco z mobilu, sorry za kvalitu.. Corvettky od nás z Děčína a ta tuzing Octa je z dnešní Prahy.. škoda, že neni větší fotka.. ten tuzer měl udělaný výfuky z boku.. Robe, nemas tu Octu ve vetsim? Pac byvala Gazova octa skoncila silenym zprznenim, pak to ten debil prodal a dalsi majitel ji totalne doprznil, ale to uz to melo laufy z boku. Ale vypadalo to uplne jinak, tak jestli to neni jinej exot, tady to neni poznat 2Kemar: ty blaho, to auto muselo provest neco strasnyho, ale fakt STRASNYHO, chudera Editováno: 13. Listopad 2008, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Robe, nemas tu Octu ve vetsim? Pac byvala Gazova octa skoncila silenym zprznenim, pak to ten debil prodal a dalsi majitel ji totalne doprznil, ale to uz to melo laufy z boku. Ale vypadalo to uplne jinak, tak jestli to neni jinej exot, tady to neni poznat krysa: se omlouvám ale jak sem to přiblížil tak telefon to asi nějak zmenšil nebo co.. původně jsem stál za nim ale to jsem se bál aby nevyběhl co ho fotim.. přeci jen nejsem žádnej bitkař a hlavně sem pospíchal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 To je fakt hnus velebnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 superfattyjakej bitkař. On si myslí, že má čupr káru takže by byl potěšen že si to někdo fotí. Kdyby vyběh tak jen proto jestli si to nechceš nafotit jinde že ti zapózuje kemar Tak to je masakr a vypadá to že je to dokonce i funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 krysa: se omlouvám ale jak sem to přiblížil tak telefon to asi nějak zmenšil nebo co.. původně jsem stál za nim ale to jsem se bál aby nevyběhl co ho fotim.. přeci jen nejsem žádnej bitkař a hlavně sem pospíchal.. V poho, zadnej problem Ale jak je videt i na fotkach od kemara, zacina to byt trend, takze to asi byvala Gazova krasavice nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj2 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Mě se jednou stalo, že přede mnou jeli dva kluci ve Škoda 120 a najednou odbočovali směrem na Liberes a buum....strašná rána....nalítli přímo do elektrického sloupu........buuuuum........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Prodával jsem jednou mobil klukovi z Pardubicka a přijel v Mazdě s nadhernýma kolečkama...musel jsem to vyfotit sice na mobil ale i přesto.Moc pěkny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Mazeeeeeeeeeeeeel :wub: :wub: :wub: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Mazeeeeeeeeeeeeel :wub: :wub: :wub: Jak pro koho chlapče, jak pro koho. Třeba mně osobně se to nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Ukrutnej masakr !!! Hned bych ho bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Ukrutnej masakr !!! Hned bych ho bral A nač bys to měl??? Ty máš plné ruce a nohy práce s tou tvojí koktěnou a ještě tak tohle. No a nevím co by si s tím tam u Vás dělal? Že by před to pluh a sníh s tím odklízet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Jakou koktěnou ? Kde bych to splasil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Jak pro koho chlapče, jak pro koho. Třeba mně osobně se to nelíbí Však nikdo netvrdil, že se má líbit všem :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Ukrutnej masakr !!! Hned bych ho bral No slušně jsem si zaslintal, uplná funglovka ještě na převozních číslech, vzadu dětská sedačka na místě spolujezdce kabelka od Gucciho - vyloženě někdo z nižších společenských vrstev Foceno je to mobilem takže není to až zas tak viditelný, barva měla perleťový nádech, levostranné řízení, jinak v plný palbě , mám pocit že repro bylo od Bose jinými slovy plná palba, brzdy netřeba moc rozepisovat Brembo 4 nebo 6 písty vepředu,prostě kam oko pohlédlo tam kus velmi dokonalé technologie, to je tak asi vše co jsem stihl pobrat při letmém průchodu okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 jeden fofr transporter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 T5 nehorázná sračka poruchová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.