Davon Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Kdyz to projelo kolem me asi ve 180km/h tak jsem myslel, ze proletelo letadlo... Uzasny zvuk, vizaz i nazev... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Taky jeden úlovek, aneb by mě nikdy nenapadlo zapojit hasič. stříkačku za filcku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 porsche nuda ale ta corvette od Geiger je masakr. 0-100 pod 4s, Vmax přes 300. výkon přes 570PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 taky přihodim jednoho krasavce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 nc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ve čtvrtek u nás ve firmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 (editace) Není to vyloženě úlovek z ulice,kámoš si udělal radost.Za kouknutí stojí. Bratranek si taky udelal radost, ted zaciname restaurovat, motor s prevodovkou uz slapou jak maj, tak ted uz "jen" lak, interier, kola, a vyfuky... Jooooo,stary Camarro to je nadhera!! Ja dneska cestou do radotina potkal tohle..Asi nejakej uplnej chudak... Editováno: 30. Květen 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Tak já tady mám foto poněkud levnější kombinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Tohle jsme měli u nás v práci na výměnu čelního skla. Foceno mobilem tak omluvte kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 A tady je další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Kamarád si udělal radost A mám slíbenou testovací projížďku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Tak tento fešák ještě na silnici není, ale předem závidím tomu kdo ho koupí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 a tady je drobný popis a cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 moje modrá minulost a přítomnost a za ní vysněná budoucnost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 2.6.Letecká pouť Pardubice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Tak jsem vcera neco potkal... Nevypada to zle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 No a tohle jsem ulovil na Kubě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 A jeste jsem potkal tohle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Byly jsme na koncertě My Mechanical Romance v Praze, trochu jsme se procházeli po Václaváku a tohle tam stálo, asi je to tam furt, ale.... Jo a v Holešovicích stála Oktávka kombi stříbrné barvy s nálepkou Cimbu pod motorizací, já ji tam mám taky, takže kolega, ale to jsem blbec neměl foťák, takže z Prahy jen ta long limuzína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Sice to neni zadny auto,ale je to taky z ulice..A do "spoluzacek a kolegyn" to cpat nechci.. To bylo predevcirem cestou do prace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 že by O2 na dovolené v Peci pod Sněžkou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 že by O2 na dovolené v Peci pod Sněžkou?? Brácha má taky pdoobnou provokující foto, i když ne s O2, zítra. Tak je to tady, asi nějaká předváděcí akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Bochoř 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Tak tady je jednen hezky udělanej pežůtek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Dneska jsem měl svůj další šťastný motoristický den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.