Prosinec 1, 200816 r no tak to sem si precetl ale u jaky prilezistosi jestli jako autobazar, nebo nejaka firma neco proc to tam je?nebo jako to ma nakej kokos na zahrade?
Prosinec 1, 200816 r Zkusím teda shrnout to co jsem se dozvěděl: Je to malá obec s velkou firmou, nedávno tam otevřeli tento nový kruháč se Sochou Svobody uprostřed,která tam byla umístěna údajně na přání pana podnikatele.
Prosinec 3, 200816 r Sorry za OT. Ale prostě si nemužu pomoct, každej den v práci mám tu čest se svézt několika facelifty octavie a to podsvícení mi přijde jako u kolotočů ... budíky krásně bílý s červeným a zbytek auta zelenej ..
Prosinec 3, 200816 r Myslím, že bych si na to podsvícení zvykl, v nejhorším případě jsou tady kluci šikovní, kterým koupíš pár bílých LEDek a je to !!! PS: ten černobílý display rádia mě dostal !! CHCI HO !! Upraveno Prosinec 3, 200816 r od blondakxxx
Prosinec 3, 200816 r Neřikám že neni problém to předělat, sám jsem si předělat v mojí octávce komplet podsvícení na bílý s červeným ;-) ... ale taky to mohli inženýři domyslet .. a těma pár autama jsem myslel tak 15 až 150 aut denně, jak kdy .. a od tý doby co se to dělá sem si na to ještě nezvykl ... ten display je pěknej, to je pravda a maxidot taky dobrej, navíc si tam mužeš nastavit že se na maxidotu ukazuje digitálně rychlost.
Prosinec 3, 200816 r Kobyla ve znaku... AHOJ ROCKY TY JSI Z HAVÍŘOVA ? NEBO SI JEN PROJÍŽDĚL...........TADY TO DOBŘE ZNÁM, JE TO CESTA K RONDLU
Prosinec 4, 200816 r kolik se platí za likvidaci autovraků? Na Chemoprojektu namontovali takovej ten zasouvací sloupek, který dálkově spouští ostraha z recepce. Je tam asi měsíc a už kilnul 2auta. Dneska OI s prorvaným chladičem a dojebanou nápravou. On se ten sloupek totiž po spuštění sám asi po 10 vteřinách zase vysune. No a maník se dneska trochu zdržel a už to bylo.
Prosinec 5, 200816 r To vypadá, že tohle bylo dříve brutální votuzidlo. A někdo se to snažil aspoň trošku dát "dohromady" aby se to vůbec prodalo. Chtěl bych to vidět co to bylo za káru :-) Ten motor je hustej
Prosinec 6, 200816 r něco z ulice, ale trošku mázlí. tomu se říká dopravní rovnoprávnost... když může kamion na vagon, tak proč by nemohl vagon na silnici... :-)
Prosinec 7, 200816 r To tam rcel eště jeden, ale toho uz sem nepustil, bo se zdržel a lidi trobili jak prokoplí. Upraveno Prosinec 7, 200816 r od Luďa
Prosinec 9, 200816 r tedka vecer u mlade na vsi...asi nahradni vuz pac ten borec ma jinak subaII (v te hnede metle neboco - vypada moc pekne) no a ta FII asi sport packet ne? ...sorry za qalitu - sem zastavil moc daleko no
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.