Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no spis by me zajimalo kde je ta socha svobody :)

Komořany, okres Vyškov ;)

tu to maš napisane kde je okrem usa :smich:

no tak to sem si precetl ale u jaky prilezistosi jestli jako autobazar, nebo nejaka firma neco proc to tam je?nebo jako to ma nakej kokos na zahrade? :)

Zkusím teda shrnout to co jsem se dozvěděl: Je to malá obec s velkou firmou, nedávno tam otevřeli tento nový kruháč se Sochou Svobody uprostřed,která tam byla umístěna údajně na přání pana podnikatele.

....dnes ráno v saloooonu !!

post-2951-1228322082_thumb.jpg

post-2951-1228322089_thumb.jpg

post-2951-1228322094_thumb.jpg

post-2951-1228322101_thumb.jpg

post-2951-1228322108_thumb.jpg

post-2951-1228322118_thumb.jpg

Hezkej chrochtak !

blondakxxx

parada bral by som hned lol

Sorry za OT. Ale prostě si nemužu pomoct, každej den v práci mám tu čest se svézt několika facelifty octavie a to podsvícení mi přijde jako u kolotočů ... budíky krásně bílý s červeným a zbytek auta zelenej .. :kol-60:

Myslím, že bych si na to podsvícení zvykl, v nejhorším případě jsou tady kluci šikovní, kterým koupíš pár bílých LEDek a je to !!! :palec2: PS: ten černobílý display rádia mě dostal !! CHCI HO !! :)

Upraveno od blondakxxx

Neřikám že neni problém to předělat, sám jsem si předělat v mojí octávce komplet podsvícení na bílý s červeným ;-) ... ale taky to mohli inženýři domyslet .. a těma pár autama jsem myslel tak 15 až 150 aut denně, jak kdy .. a od tý doby co se to dělá sem si na to ještě nezvykl ... ten display je pěknej, to je pravda a maxidot taky dobrej, navíc si tam mužeš nastavit že se na maxidotu ukazuje digitálně rychlost.

Kobyla ve znaku...

AHOJ ROCKY :palec2: TY JSI Z HAVÍŘOVA ? NEBO SI JEN PROJÍŽDĚL...........TADY TO DOBŘE ZNÁM, :palec2: JE TO CESTA K RONDLU

jj ta kombinace bila a zelena me moc nesedi.

nj co byste chteli od korejce :D

:ble:ble:ble Nářez:

kolik se platí za likvidaci autovraků? :smich:

Na Chemoprojektu namontovali takovej ten zasouvací sloupek, který dálkově spouští ostraha z recepce. Je tam asi měsíc a už kilnul 2auta. Dneska OI s prorvaným chladičem a dojebanou nápravou. On se ten sloupek totiž po spuštění sám asi po 10 vteřinách zase vysune. No a maník se dneska trochu zdržel a už to bylo.

To vypadá, že tohle bylo dříve brutální votuzidlo. A někdo se to snažil aspoň trošku dát "dohromady" aby se to vůbec prodalo.

Chtěl bych to vidět co to bylo za káru :-) Ten motor je hustej

TEN MOTOR VYPADÁ JAKO KDYŽ HROM DO PIČI STŘELÍ :smich:

To by mě zajímalo co to bylo za vola.... :ble:wallbash:

boose to co spravil ten kreten s corradkom :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :(

něco z ulice, ale trošku mázlí.

tomu se říká dopravní rovnoprávnost... když může kamion na vagon, tak proč by nemohl vagon na silnici... :-)

To tam rcel eště jeden, ale toho uz sem nepustil, bo se zdržel a lidi trobili jak prokoplí.

Upraveno od Luďa

Felicie s dvojitým výfukem

všimněte si,jak má obě koncovky symetricky křivě :palec2:

post-259-1228729383_thumb.jpg

tedka vecer u mlade na vsi...asi nahradni vuz pac ten borec ma jinak subaII (v te hnede metle neboco - vypada moc pekne) no a ta FII asi sport packet ne?

post-23351-1228844083_thumb.jpg...sorry za qalitu - sem zastavil moc daleko no :blbec:

kurňa, to je vysoké jak napr..á koza, je to vůbec normální ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.