Leden 10, 200916 r No mit GTRko tak je mi uplne volny kdo se v ktere plechovce okolo smeje a co si budem povidat, taky bych to nekdy na svetlech osolil, kdo ne kdyz uz by takove auto mel.
Leden 11, 200916 r GT-R primarne postaveno jako "zabijak Porsche 911 Turbo" jinak myslim, ze je to supersport pro kazdy den, navic nabouchanej elektronikou (preci jeho vaha neni nejmensi - uz je upravena verze http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-aut...je-venku/16129) a za temer polovicni cenu jako stoji 911 Turbo ( 3 800 000,- ) myslim, ze zajimava volba (pro nesmrtelniky) hlavne designove vypada jinak nez vetsina sportaku
Leden 11, 200916 r Snad jsem to sem nedával ale ted jsem to objevil na CD...svatba mého bratránka v SankPětěrburgu (Rusko)
Leden 11, 200916 r ZDENAL C....TEN INTERIÉR NEMÁ CHYBU NÁDHERA To mas recht chlape (skoro jako v luxusnim boingu ), jako tohle se japoncikum sakra povedlo (jinak maji spickove auta). Je to takovy "maly" klenot mezi supersporty ...
Leden 11, 200916 r Snad jsem to sem nedával ale ted jsem to objevil na CD...svatba mého bratránka v SankPětěrburgu (Rusko) Moooc hezke
Leden 12, 200916 r To je mooooc hezkeeee .... To auto ale hlavne Ferrari ma svuj nezamitelny ZVUK proste neco naprosto orgasticky mrdozniho ...
Leden 12, 200916 r Tak z týhle fotky bych si asi vybral to Ferrari,i když slečna má pěknou postavičku.Ale ksichtík u mě trošku pokulhává
Leden 12, 200916 r Panove tohle stalo u nas v jeden den na jednom miste....uzivejte si ten pohled.......
Leden 12, 200916 r Dneska před Penny marketem v Petřvaldě, nemít to tažné, tak mu ten zadní nárazník spadne
Leden 12, 200916 r tak na fotce je vidět, že na nějaký pózování nebylo čas, rychle stoupni k auto, blik a pryč, ale já si myslím že pěkná, taková krásná dvoječka Upraveno Leden 12, 200916 r od reddy
Leden 12, 200916 r Nic ve zlym ale podle mě je ta Zuzana Bělohorcová pěkná slípka.P.S a nejvíce mě bere jak ty VIP osůbky střidaji fotbalisty a hokeisty...
Leden 12, 200916 r To mas pravdu,ale pejsek za ne nic nezaplati.....ale plne s tebou souhlasim a nejvic se mi libi kdyz ona je mlada a on stary dedek,ale ona ho strasne moc miluje
Leden 12, 200916 r To víš...mít sexy mozek každej nemuže...a to že je tlustej a hnusnej? Nevadi! Hlavně že je chytrej...
Leden 12, 200916 r Ti ferraristi si rikaji "Scuderia boys" aneb prachaty "gorily" (mrknete na par jejich akci www.caffeteria) aneb jak se bavi a jezdi smetanka ale ty auta jsou luxusni ... To Romario : Ja jsem prave "na auta" takze mi ta slecna nic nerika ... jednu divocinu doma mam a tak mi to staci booohate
Leden 12, 200916 r Akorát ten její přítel je hnusnej a blbej. Ten má možná tak sexy peněženku. Je to dement on fotil Bochdalku nahatou uchylák skurvenej. Ono většinou ani není o co stát tyhle pipky co mají většinou moc rozumu nepobrali.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.