Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No mit GTRko tak je mi uplne volny kdo se v ktere plechovce okolo smeje a co si budem povidat, taky bych to nekdy na svetlech osolil, kdo ne kdyz uz by takove auto mel.

Vloženo

GT-R primarne postaveno jako "zabijak Porsche 911 Turbo" jinak myslim, ze je to supersport pro kazdy den, navic nabouchanej elektronikou (preci jeho vaha neni nejmensi - uz je upravena verze http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-aut...je-venku/16129) a za temer polovicni cenu jako stoji 911 Turbo ( 3 800 000,- ) myslim, ze zajimava volba (pro nesmrtelniky) hlavne designove vypada jinak nez vetsina sportaku :)

Vloženo
ZDENAL C....TEN INTERIÉR NEMÁ CHYBU :palec2: NÁDHERA

To mas recht chlape (skoro jako v luxusnim boingu :D), jako tohle se japoncikum sakra povedlo (jinak maji spickove auta). Je to takovy "maly" klenot mezi supersporty ...

Vloženo (editace)

tak na fotce je vidět, že na nějaký pózování nebylo čas, rychle stoupni k auto, blik a pryč, ale já si myslím že pěkná, taková krásná dvoječka

Editováno: , autor: reddy
Vloženo

Ti ferraristi si rikaji "Scuderia boys" aneb prachaty "gorily" (mrknete na par jejich akci www.caffeteria) aneb jak se bavi a jezdi smetanka :) ale ty auta jsou luxusni ...

To Romario : Ja jsem prave "na auta" takze mi ta slecna nic nerika ... jednu divocinu doma mam a tak mi to staci booohate :)

Vloženo

Akorát ten její přítel je hnusnej a blbej. Ten má možná tak sexy peněženku.

Je to dement on fotil Bochdalku nahatou uchylák skurvenej. lol

Ono většinou ani není o co stát tyhle pipky co mají většinou moc rozumu nepobrali. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...