MichalF Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No mit GTRko tak je mi uplne volny kdo se v ktere plechovce okolo smeje a co si budem povidat, taky bych to nekdy na svetlech osolil, kdo ne kdyz uz by takove auto mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 GT-R primarne postaveno jako "zabijak Porsche 911 Turbo" jinak myslim, ze je to supersport pro kazdy den, navic nabouchanej elektronikou (preci jeho vaha neni nejmensi - uz je upravena verze http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-aut...je-venku/16129) a za temer polovicni cenu jako stoji 911 Turbo ( 3 800 000,- ) myslim, ze zajimava volba (pro nesmrtelniky) hlavne designove vypada jinak nez vetsina sportaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ZDENAL C....TEN INTERIÉR NEMÁ CHYBU NÁDHERA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Snad jsem to sem nedával ale ted jsem to objevil na CD...svatba mého bratránka v SankPětěrburgu (Rusko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ZDENAL C....TEN INTERIÉR NEMÁ CHYBU NÁDHERA To mas recht chlape (skoro jako v luxusnim boingu ), jako tohle se japoncikum sakra povedlo (jinak maji spickove auta). Je to takovy "maly" klenot mezi supersporty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Snad jsem to sem nedával ale ted jsem to objevil na CD...svatba mého bratránka v SankPětěrburgu (Rusko) Moooc hezke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 A tohle taky docela jde ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 To je mooooc hezkeeee .... To auto ale hlavne Ferrari ma svuj nezamitelny ZVUK proste neco naprosto orgasticky mrdozniho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak z týhle fotky bych si asi vybral to Ferrari,i když slečna má pěknou postavičku.Ale ksichtík u mě trošku pokulhává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Panove tohle stalo u nas v jeden den na jednom miste....uzivejte si ten pohled....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Dneska před Penny marketem v Petřvaldě, nemít to tažné, tak mu ten zadní nárazník spadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jirka3: na fotvce vypadá nic moc ale skutečnost je fajnová...věř mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) tak na fotce je vidět, že na nějaký pózování nebylo čas, rychle stoupni k auto, blik a pryč, ale já si myslím že pěkná, taková krásná dvoječka Editováno: 12. leden 2009, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 davidek, žlté ferrari ale vyzerá celkom dobre :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Byli vsechny mooc pekny....a byla to party Zuzany Belohorcove a jejiho pritele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 no comment davidek mohol si ísť porovnať svetlú výšku s octou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 mel jsem to o kousek vys nez oni....ale na nadrz najedu vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Nic ve zlym ale podle mě je ta Zuzana Bělohorcová pěkná slípka.P.S a nejvíce mě bere jak ty VIP osůbky střidaji fotbalisty a hokeisty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) tak ty VIP si to můžou dovolit Editováno: 12. leden 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Rome taky jsem fotbalista.... jjj oni si muzou dovolit hodne,pac maji LOWE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ach jo...ale na parádu si mužu koupit hezkého pejska a mám to to samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 To mas pravdu,ale pejsek za ne nic nezaplati.....ale plne s tebou souhlasim a nejvic se mi libi kdyz ona je mlada a on stary dedek,ale ona ho strasne moc miluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 To víš...mít sexy mozek každej nemuže...a to že je tlustej a hnusnej? Nevadi! Hlavně že je chytrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ti ferraristi si rikaji "Scuderia boys" aneb prachaty "gorily" (mrknete na par jejich akci www.caffeteria) aneb jak se bavi a jezdi smetanka ale ty auta jsou luxusni ... To Romario : Ja jsem prave "na auta" takze mi ta slecna nic nerika ... jednu divocinu doma mam a tak mi to staci booohate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Akorát ten její přítel je hnusnej a blbej. Ten má možná tak sexy peněženku. Je to dement on fotil Bochdalku nahatou uchylák skurvenej. Ono většinou ani není o co stát tyhle pipky co mají většinou moc rozumu nepobrali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.