Publikováno Červen 14, 200817 r Ahoj chlapi,máte někdo tip,kde mít uložené CD tak,aby "nelítala" po autě a aby byla zároveň dobře po ruce? Já je mívám ve schránce pod sedadlem,ale tam to není to pravé ořechové,protože se za jízdy dost blbě vytahují a zase schovávají.A do schránek před spolujezdcem je dávat nechci. Stále tedy hledám nějaké lepší místo. Kde je míváte vy?
Červen 14, 200817 r My je míváme v kapsách v předních dveřích. Když se dají vždycky po třech, tak vůbec nerachtají a ani se nehnou. Po ruce to moc není, ale lepší než je mít v palubovce podle mě.
Červen 14, 200817 r Mám je taky ve dveřích a ještě tam mám hadřík na skla tak že mi nrachtají ani nelítají.
Červen 15, 200817 r presne tak. kapsy u ridice , spolujezdce. A par se jich vejde pod radio. Ten kaslik na tunelu ma presne spravnou sirku.
Červen 15, 200817 r Kamoška má taký vcelku podarený držiak ktorý má suchým zipsom uchytený na slnečnej clone a CD sa odtial ľahko vyberajú a dobre tam držia. Odkial to má neviem. Foto žial nemám
Červen 15, 200817 r asi 15 CD ve schránce u spolujezdce.....v jediným spešl obalu...ale různý se daj běžně koupit v každým supermákrketu....je to celý cca 2 cm tlustý....no a jednou za čas je všechny vyměním a jedu dál.... :-)....jinak co nevidět přejdu na MP3 a to pak bude s výměnou pokoj na hooooooooodně dlouhou dobu.... Upraveno Červen 15, 200817 r od Marek
Červen 15, 200817 r asi 15 CD ve schránce u spolujezdce.....v jediným spešl obalu...ale různý se daj běžně koupit v každým supermákrketu....je to celý cca 2 cm tlustý....no a jednou za čas je všechny vyměním a jedu dál.... :-)....jinak co nevidět přejdu na MP3 a to pak bude s výměnou pokoj na hooooooooodně dlouhou dobu.... jj tema CD sem myslel prave predevsim mp3, takze si jednou za pul roku jedno vysmazim a je to. Navic mam aux a gigo mp3 prehravac.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.