lukino200 Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak tu máme pár prvních úryvků ze Škodamobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 14. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Chcete abych takto s těmito novinkami ze Škodamobilu pokračoval??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 já ho mám také nic zajímavého samé keci o tom jak se škodovka masíruje a keci o jejich zaměstnancích je to jak největší bulvár ale zaměstnanecký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 14. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 já ho mám také nic zajímavého samé keci o tom jak se škodovka masíruje a keci o jejich zaměstnancích je to jak největší bulvár ale zaměstnanecký Já bych řek že to není zase tak špatný???co vy na to ostatní??nemám to sem dávat nebo mám?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Já bych řek že to není zase tak špatný???co vy na to ostatní??nemám to sem dávat nebo mám?? Já bych byl pro. Mám rád takovéhle čtení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Já bych řekl, že není potřeba citovat předchozí příspěvky a když už, tak je potřeba to skenovat nezmačkané, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Já bych řekl, že není potřeba citovat předchozí příspěvky a když už, tak je potřeba to skenovat nezmačkané, atd. promin že sem to chtěl jen zkusit jakej bude zájem......asi nic moc takže s tím asi končíme???nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Ne, já nemám nic proti, jen se to blbě čte když je to zpřekládané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 jediná co mi ve škodamobilu zajímá je křížovka a sudoku....jinak mám pocit že to je "časopis", kterej nikdy neukazuje věci objektivně, ale mápouze sebevychvalovací funkci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 ja sem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Taky si rád počtu A ukažte mi jakékoliv firemní noviny, které by se nechválily.. Je to zajímavé počtení co nám nezaměstnancům třebas něco řekne Jsem Pro (ale kvalita by se mohla opravdu zvětšit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Jen tak dál!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) Škodováckej blesk ... občas pobaví, ale i zajimavy informace se tam najdou .. ještě skenuj odboráře a je to hotové :-D Editováno: 16. Červen 2008, autor: Seth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.