mery Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) jen abych nedřel při vjezdu do dvoru Editováno: 16. Červen 2008, autor: mery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Ježiši!!! JOM? Toto jméno nechci ani číst, natož tak od nich něco kupovat. Prosím tě, jenom to NE!!! Já je měl, to nebyli péra, ale jen namotaný červený drátý! Sakra chlapi, tady na tom nešetřete, ať vám to nenafackuje, jako mě před třemi lety. Kupte si hned na poprvé pořádný a hlavně značkový péra od: H&R jako mám já, nebo Eibach či KW!!! Všechny tyto kvalitní pružiny stojí od cca 3 990,- do 5 300,- Při koupi pružin si dejte bacha na hmotnost na nápravu, ať nemáte péra z Golfa VI, nebo Bora, na to taky bacha. Golf je lehčí, Octa těžší a proto Neználkovi jeho Octa tak moc klekla k zemi. Vždy objednávejte jen Octavia 1U !!!!Stíhačko: ani Supersport, ani zelený Wietec. To je taky levná sračka. Jedině HR, Eibach, KW. Jj souhlas taky bych na tomhle nešetřil jak jsem psal mám eibach a velká spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Dneska se mi při montáži zamykání zpátečky urval ten černej plast na předním nárazníku, když se najíždělo na rampu, tak si říkám jestli snižovat, prej se to ještě nikdy nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 taky se chystám na snížení a na netu jsem našel pružiny -35mm za 2500 Kč od německé fy JOM, nemáte někdo s touto firmou zkušenosti???cau, ja si snizoval audinu o 35mm, ty JOMy jsem si nechal posilat z nemecka, protoze mi to nikdo nebyl schopnej tady v cesku poslat a doba 14 a takovy blaboly. za par dnu to dovezli z nemecka pres UPS a vyslo me to jeste levneji v eurech nez u nas a to v tom bylo asi 20€ postovny a balny. jinak jsem spokojenej, jen predni pri otaceni volantem vrzou, nevim proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 17. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 ja se chci zeptat jak to je z STK???neni problem se snizenim??nebo se na to divaji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 (editace) dívají se na to z vrchu dolů, jelikoš je auto níž lol , co by měli říkat ? pokud máš READY tlumiče, nevymlácený všechny silentbloky a čepy tak by měli být Editováno: 4. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 ja se chci zeptat jak to je z STK???neni problem se snizenim??nebo se na to divaji? zodpovědně ti můžu říct, že moje všechny 3 Olomoucké STKáčka (a že tam jsou ko..ti) na moje auto -40 mm neříkají NIC! Jen jeden takovej mladej vlez do kanálu pod auto a říká tomu druhýmu: "hmm? viděl jsi to? koukni má asi kratší červený péra... jo a taky má nový brzdy". Ten druhej: "no jo, vždyť je to ereso". Já jsem se jen potichu smál, že tomu eresu schází turbo a 55 koní! PS: ale co jim nejvic vadí, to jsou nezapsaný 17" alu... Měl jsem preventivně přezuto na 16" a ani jeden z nich se na kola nedíval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) tak ti moc dekuji za informaci...no urcite tam vrznu 15ky az pojedu na stk . taky nemam zapsane 17ky. Editováno: 4. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) tak ktere nakonec bereš??ja se furt nemužu rozhodnout varianta1 varianta2 ktere by ste poradili??milanII,bazz atd.... vic mě lakaji ty H&R Editováno: 18. Červen 2008, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 myslim ze to je weitec od jednoho clena z fora...presne nevim jak se ta znacka pise.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) Editováno: 18. Červen 2008, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 tak ktere nakonec bereš??ja se furt nemužu rozhodnout varianta1 varianta2ktere by ste poradili??milanII,bazz atd.... vic mě lakaji ty H&R Podle tvého popisu soudím že máš 1.9 tdi. Pokud ano, tak Typ 1U, od 911kg zatížení přední nápravy, HR - 35 mm pod číslem 29767-2, tebou označené jako "varianta 1" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tak sem objednal ty H&R,z duvodu jak sem ti psal,a tady to ma taky par lidi.příšti tyden montuju,tak mužu dat foto....snad dobře dopadnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Podle tvého popisu soudím že máš 1.9 tdi. Pokud ano, tak Typ 1U, od 911kg zatížení přední nápravy, HR - 35 mm pod číslem 29767-2, tebou označené jako "varianta 1" jj,objednal sem je,ja sem spiš myslel jestli H&R nebo ty EIBECH,než na jaky typ vozu.Ale dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Aha... jestli HR nebo Eibachy?? Je to ale fakt jedno. Editováno: 4. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Mám objednány Eibachy Pro-Kit od Milotecu,tak už jen čekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 fajn, tak na nás nezapomeň a dej reference o prvních dojmech. Před tím, než začneš se samotnou výměnou, tak metrem změř výšku auta od země po hranu lemu blatníku a to všechny 4. Pak nasaď Eibach a poměř to znovu o kolik ti Octa "čapnula". To jsem zvědav o kolik... Moje HR je - 40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Pročetl jsem si toto téma a ještě mne napadá jeden problém, škrtání pneumatik o lem blatníku. Mám 18"/8,5" ET32 pneu 225/40. Mám tam prozatím standartní podvozek , který je normálně v pohodě , ale teď jsem se vrátil z dovolené, kdy bylo auto zatíženo třemi lidmi a kufr včetně zadního sklopeného dvousedáku naložený na plno. Mezi pneumatikou a lemem blatníku se dalo strčit tak natažené prsty , možná malinko víc. Při jízdě dobrý , ale nesměli se objevit houpáky , kdy se auto průjezdem přes dolík na cestě zhouplo a ......škrrrrt....., . takže jsem jel , jak kdybych nesl rovný talířek polívky , nebo jak kdybych jel s hov.... no , opatrně. No a to jse se to chystal ještě snižovat, tak teď nevím, nevím, nerad bych žil pořád ve strachu , že když mi sedne do auta (mimořádně 5, nebo i 4 lidi) budu brousit lemy blatníků. ....Našel jsem ale jakési gumové dorazi na tlumiče , které se dají asi podle potřeby uříznout, aby nešlo auto už níž, nemáte s tímto někdo nějakou zkušenost ? Tím by se to dalo pořešit a mohl bych to i decentně snížit, jelikož na těch 18kách to fakt trochu dolů chce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Tak sem si to tu nejak tak procetl a nevim ted. Ste mi zamotali hlavu. Premejslim o inovaci zaveseni kol, snizeni apod. Toulal sem se po netu a nasel jsem supersport set a vypada vcelku dobre http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...dSelected=53654 Vyhovuje mi nastavitelnost podvozku, to prave potrebuju na vjizdeni do servisu apod, kde se proste s mym upravenym naraznikem a napevno snizenym podvozkem nevejdu, aniz bych ho znicil. Ale jak pisete, ze Supersport stoji za prd? Pokud byste mi mohli neco doporucit, kvalita + dobra cena, stavitelnost, tak bych byl vdecny. Nejak nemuzu nic poradnyho najit. Premejslel sem o HP sporting, jenze na mou OI nedelaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Proc by na tvou Octu nedelali??? Delaji snad na vsechny slepice na ktery si vzpomenu? Volal jsi tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 (editace) koukal sem k nim na web a maji jen tlumice a k tomu potreba prikoupit pruziny. Ale nemaji stavitelnej... Kamos ma na felde stavitelnej od HP sporting, tak sem se jen tak zajimal.. Editováno: 4. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 No nemaji stavitelnej zadek, ale dodaj ti pruziny s jakym snizenim budes chtit, predek je stavitelnej a muzes si taky vzit snizeny pruziny ńebo normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 (editace) zadek stavitelnej netreba pro me, me staci predek stavitelnej... Proste jsem to tam nevidel no. Ten SuperSport nevypada spatne. Editováno: 5. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 (editace) Na ten supersport se vybodni vyděl jsem ho po najetých 3000km a byla to hrůza holt za málo peněz málo muziky na podvozku nešetři !!!!! Editováno: 13. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.