Hynek Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 (editace) Jede někdo??? http://tuningfest.cz.fuerte.superhosting.cz/ Editováno: 15. Červen 2008, autor: Hynek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Já taky jedu!!!!!!!!!!!Už se nemužu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 mám to kousek tak bych se mohl jet podívat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 (editace) A odkud jsi? Editováno: 15. Červen 2008, autor: Hynek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 To je v pr.. Zrovna ve stejnej den jsou Plasy a Hradec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Už mám volnásky a budu tam jako na koni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 A odkud jsi? tak jestli to bylo na mě..tak z jičína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 17. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Jo bylo to na Tebe,tak to se tam možná někde potkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) Tak nikdo jinej se k nám nepřidá ???? Editováno: 18. Červen 2008, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 stejně mám plnej víkend, ale zároveň s tím je relaxmeeting na stříbrňáku kde jsou všechny soutěže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Pozor, Relax se přesunul na dostihové závodiště do Pardubic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Jeste nevim jestli pojedu, za osobu chtej 350,- to je teda palba ... a na tech www teda zmatek mapu a info maj na hradec tak jak to teda je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 ..aha uz sem to pobral von je relaxmeetin v parhubkach i tuning fest v HK ... na jeden termin no to je teda dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Kluci snad bych i jel ale vysolit 350,- se mne moc nechce Mne se to spis libi v Hermanaku na Konopaci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 350,- za osobu to uz si opravdu delaj prdel .... zlata mimon za 400 za cele auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 jj chtěl jsem jet na relax ale to vstupný je docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 350,- za osobu to uz si opravdu delaj prdel .... zlata mimon za 400 za cele auto... To teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 .. tedka ctu sprint jen na 200m .. proboha proc ? ..na takovy letiste ..... no zatim fakt nevim jestli tech nehoraznych 350,- kc davat za akci ktera je poprve a jeste se kreje s relaxem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 nejedu, s hradcem to nema nic společného, navic to bude na té malé ploše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Tak já tam byl,lidí plno,pěknej program........akorát málo škodováků Masakr byl ten blázen na čtyřkolce s turbínovým motorem,podle mě ten chlap nemá v hlavě něco v pořádku,páč co tam s tím dělal..tak to mě hlava nebrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Mysliš toho s "ledlampou"??? Ten byl náhodou dobře prdlej ale měl to v ruce...byl to masakr.Moderátor řikal že to chlastá 100 litrů a docela bych tomu i věřil.Jinak pro mě dnešní Hradec byl jednim velkym zklamáním.Pavel Vik na té motorce byl jedničkový ale jinak nic moc.Malá plochá a minimum 'Octávek...jak píšeš.Sprinty jen na 200 metrů což je trapny.Nevím ale když to porovnám s lonskym a předlonskym rokem tak to bylo hooodně slaby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Stalo to za to? Dost lidi bylo pry rozladenech ze vstupneho vs kvalita stareho hradce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Jak píšu výše.Za vstup 350 Kč to rozhodně nestálo.Mě se líbilo vystoupení Pavla Víka který byl vynikajicí ale jinak minimum Octávek.Na sprintech bylo asi cca 5 jedničkových octávek a snad jen dvě dvojkovy octávky z celkového počtu asi 200 aut které se zučastnili sprintů na 200 metrů.Asi nejvice z těch všech aut aut na startovní čáře se mi líbilo Mitsubishi Evo...v černé barvě upravená na 320 koníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Pár obrázku ze včerejška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Pavel Vik neměl jako vždy chybu a byl skvělej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.