Přejít na obsah

TUNINGFEST 2008

Hynek

Doporučené příspěvky

Mysliš toho s "ledlampou"??? Ten byl náhodou dobře prdlej ale měl to v ruce...byl to masakr.Moderátor řikal že to chlastá 100 litrů a docela bych tomu i věřil.Jinak pro mě dnešní Hradec byl jednim velkym zklamáním.Pavel Vik na té motorce byl jedničkový ale jinak nic moc.Malá plochá a minimum 'Octávek...jak píšeš.Sprinty jen na 200 metrů což je trapny.Nevím ale když to porovnám s lonskym a předlonskym rokem tak to bylo hooodně slaby!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píšu výše.Za vstup 350 Kč to rozhodně nestálo.Mě se líbilo vystoupení Pavla Víka který byl vynikajicí ale jinak minimum Octávek.Na sprintech bylo asi cca 5 jedničkových octávek a snad jen dvě dvojkovy octávky z celkového počtu asi 200 aut které se zučastnili sprintů na 200 metrů.Asi nejvice z těch všech aut aut na startovní čáře se mi líbilo Mitsubishi Evo...v černé barvě upravená na 320 koníku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...