Romariooo Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 A taková malá "ledlampa"...děsnej masakr! Raketovej motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 To auto asi nechybí často na tuningparty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 A ještě jedná zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Mno,tahle diskuze mluví sama za sebe..... http://tuningfest.cz.fuerte.superhosting.c...cat=&from=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Prvotně jsem taky uvažoval,že na tento sraz pojedu,ale pak mi do toho vlezly nějaký věci, tak jsem se nato vykašlal, přece jen to mám do HK pár km...ale co jsem si teď přečetl, ještě že jsem se nato vy....l, asi to tam bylo fakt příšerný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Taky jsem tam nakonec nejel, na tom Hradci jsou v pohodě doprovodné programy, ta tryskočtyrkolka je fakt mazec. Jeli jsme se ale podívat do Pardubek na závodiště,pohodovej srázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Tak aspon že ten názor nemám pouze já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Tak já taky přidávám svůj názor,tak hroznej sraz jsem dlouho neviděl, prášilo se tam jak svina, auta zaprášený. Oproti minulýmu roku teda katastrofa.A ohledně toho vstupnýho ani nemluvím. A to jsem tam nejel dovnitř autem, šel jsem pěšky a zaplatil jsem 350kč a to byla sobota odpoledne.Ještě že jsem mazlíka nechal doma. Jediný pozitivní co se mi líbilo, byl ten machr na té čtyřkolce s tryskovým pohonem.Ještě přidám pár foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 (editace) Ta diskuze na jejich stránkách hustá Ještě že mi do toho něco vlezlo Editováno: 22. Červen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Ted jsem koukal na tu diskuzi a fakt mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.