Říjen 19, 200816 r to neni bazar Michale, to je dotaz jestli se někdo přidá.. a nevim kde na tom vidíš něco čínského.. Upraveno Říjen 19, 200816 r od superfatty
Leden 30, 200916 r tak jak to dopadlo? chlapy kuva ten napis v cajncine vlevo je masakr - ten bych bral ja
Leden 30, 200916 r No tak tá maska by zaujímala aj mňa Ten čínsky nápis škoda zoženieš už hocikde aj u nás, v niektorých e-shopoch som ho videl...
Leden 30, 200916 r Mna by skor zaujimala ta chrom lista nad ECV a antena... Ta chrom lišta na víku kufru je moc pěkná, k té mé Black Magic by se moc hodila... Asi pobrowsuju po H.K. eBay.
Leden 31, 200916 r No tak tá maska by zaujímala aj mňa Ten čínsky nápis škoda zoženieš už hocikde aj u nás, v niektorých e-shopoch som ho videl... tak to mi řekni kde jsi ho viděl Lubo?
Únor 1, 200916 r Chvíľu mi to trvalo Roberte ale našiel som: http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/skoda-napis/
Únor 1, 200916 r nic v zlom ale velmi sa to nepodoba na to na obrazku...na tom obrazku octavie je na poslednom mieste nejaka "hviezda" alebo ako to nazvat
Únor 1, 200916 r Po čínsky neviem, takže ti nepoviem ktoré je správne Ale na predchádzajúcej strane je, že ten nápis na octávke znamená volkswagen shangai
Únor 1, 200916 r Na tu dlouhou lištu na víko kufru jsem se už ptal mnohokrát a bez úspěchu.....dokonce i známej z Jarova šel za vedoucím skladu jestli by to nějak nešlo objednat a ten mu jen řekl že neni jedinej co se na to ptá a že to nejde...že mu to ta objednávací aplikace co maj na komunikaci z MB hodí jako Error nebo jako neexistující č.dílu a vyhodí mu to automaticky ze seznamu. Ty lišty dveří a narázníku(lak+chrom.lišta..alá Passat B5-FL) sehnat u nás jdou....měl jsem dvě nabídky,ale obě byli nad 10.000kč(bez laku..jen v přípravě)....tak na to jim kašlu,zas až tak se mi to zas nelíbí...to ta lišta na víku kufru je moc gut ..
Únor 2, 200916 r Ale to je ten Shangai VW, už keď tak nápis škoda... Kto to preloží z toho môjho odkazu??? Je to škoda???
Únor 2, 200916 r No šak ja som nikde nenapísal, že to chcem a idem dávať na auto Superfatty sa pýtal, kde v e-shope som to videl, tak som to sem hodil... Len som chcel vedieť či je to naozaj škoda...
Únor 2, 200916 r Ta šikmooká chromová maska se mi absolutně nelíbí.....a na škodovku si plácat čínské nesmysly ( i když je to fakt Škoda ), mi připadá hodně mimo mísu....ale až potkám někoho s čínskou nálepkou na kufru, tak se aspoň zasměju
Únor 3, 200916 r je podobna tej cinskej , len je o dost hrubsia Upraveno Únor 3, 200916 r od Cjoctavian
Únor 3, 200916 r Chromovana ozdobna lista sa da v pohode zohnat a je odolna voci poveternostnym vplyvom i autoumyvarkam... skratit sa da na lubovolny rozmer... sirky som nasiel 6, 9, 12,5 a 20 mm. Tu mate link: http://www.autobiznis.sk/doplnky/chrom-design/
Září 10, 200916 r šel by do toho někdo? myslím do té masky? cena cca 150 dolarů. Do toho bych šel paráda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.