Přejít na obsah

joystick na zrkadlá

hitak

Doporučené příspěvky

mozno je to uplne zbytocne sem davat ale mate niekto takyto joystick na zrkadla??? vid foto, lebo na vsetkych fabkach som videl L hore, vyhrev v strede a R dole a toto je absolutne neprakticke podla mna, lebo ked chcem nastavit len lave zrkadlo tak musim ich pohnut obe... :help: co je to za vymysel?????????

post-18349-1213818979_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:kol-18: :kol-18: :kol-18: no najlepsie je odpovediet si sam... ups trochu som zagoogloval a uz to mam...ale to ma absolutne nenapadlo ze vyssia vybava ma SYNCHRONNE nastavitelne spatne... aj tak je to podla mna blbost a rad by som to prerobil na normalne ak sa da... nema s tym nekto skusenost??? hlavne to ze ci pasuje konektor ked si zozeniem obycajny ovladac? Editováno: , autor: Standis
nemusíš citovat svůj vlastní příspěvěk a hlavně né, když je poslední
Odkaz ke komentáři

:kol-18: :kol-18: :kol-18: no najlepsie je odpovediet si sam... ups trochu som zagoogloval a uz to mam...ale to ma absolutne nenapadlo ze vyssia vybava ma SYNCHRONNE nastavitelne spatne... aj tak je to podla mna blbost a rad by som to prerobil na normalne ak sa da... nema s tym nekto skusenost??? hlavne to ze ci pasuje konektor ked si zozeniem obycajny ovladac?

je to o zvyku, já mám taky tento a vůbec mi nevadí, pokud se ti nebude líbit nastavení levého zrcátka, tak si ho potom nastavíš zvlášť.....

btw: to tak často měníš nastavení zrcátek, že ti to tak vadí? teda pokud auto nepoužívá celé příbuzenstvo, to je potom jiná... :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...