Přejít na obsah

Jak doplnit DO + alarm + nakódovat 2 nové klíče

ajvíou

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřebuji trochu poradit s koupí DO a alarmu a nakódováním nových klíčů. Prošel jsem fórum, ale nějak z toho moudrý nejsem, pomůžete mi prosím někdo?

Mám: OCTAVIA, rok výroby 12/2001, modelový rok 2002, centrální zamykání pouze manuálně na klíček, klíček mám pouze 1 ks, nevím jakou mám komfortní jednotku a ani jaké má možnosti (jestli třeba jde nějak jednoduše dodělat DO apod.)

Potřebuji: dokoupit a nakódovat 2 nové klíče, dodělat DO centrálu a alarm.

Našel jsem jeden alarm i s ovládáním DO a vystřelovacími klíči, ale nevím, zda je do této OCTAVIE vhodný a dále je tu ještě problém s nakódováním klíčů, které jsou bez čipů (nevím kde je sehnat) alarm + DO

Ke klíči nemám žádný originál kód, půjde to nějak nakódovat jen podle tohoto klíče, nebo s tím bude problém a další klíče nepůjdou dodělat?

Všem díky za odpověď.

Ivo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. aky mas/nemas komfort mozes usudzovat z toho, ci mas el okna (kolko?) a central - to si nenapisal vsetko a v diskusiach to bolo spominane ako poznavaci znak

2. nakodovanie immo je mozne aj bez toho "papierika" s pinom, machri s VAGom to vedia vycitat - tiez je to tu spominane

3. ked das dostatok info, tak sa da poradit, ktory alarm by bol dostatocny a co treba dokupit.

Otazkou je este nakolko si zdatny v elektrike a v OI (ked Ti precitanie fora moc situaciu neobjasnilo) a ci by pre Teba nebolo lepsie behnut k niektoremu z machrov z fora a nechat si to skontrolovat a nahodit. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...