petrator Vloženo 20. Červen 2008 Vloženo 20. Červen 2008 Cus panove,mam takovy dotaz,posledni dobou se mi stava takova vec,kdyz brzdim tak mi piska to hlidani zarovek,a rosviti se ta zarovka na palubce,ale brzdy sviti.Akorat jsem si vsiml ze mi to 3 brzdove svetlo sviti jenom na krajich,uz jsem ho mel venku ale neda se s nim nic delat.Ale jak pisu nekdy to piska porad a nekdy vubec,nevite nahodou co to muze delat,diky moc Citovat
honzik Vloženo 20. Červen 2008 Vloženo 20. Červen 2008 kdyz ta brzdovka sviti jen na krajich tak to znamena ze tam jde jen 6 V,je to tak udelane ze prvni sviti jen kraje a pak stred (dano poctem diod v serii) predpokladam ze se porusila kostra toho svetla a jde to do seie s nejakym spotrebicem Citovat
petrator Vloženo 20. Červen 2008 Autor Vloženo 20. Červen 2008 To je fajn,ale jak zjistim se kterym,nechce se mi rozebirat pul auta,nemohl by mi nekdo pomoct? Citovat
honzik Vloženo 21. Červen 2008 Vloženo 21. Červen 2008 na co bys rozdelaval pul auta to fakt nevim, staci zmerit jestli ma to svetlo kostru,to zvladnes pokud se dostanes k privodu na to svetlo ne ??? Citovat
petrator Vloženo 22. Červen 2008 Autor Vloženo 22. Červen 2008 Ja to tak nemyslel,ja jen elektrice moc nerozumim tak jsem jenom nevedel jak na to,ale ted jsem z toho taky jelen,nechtel by mi s tim nekdo pichnout samo ze to zaplatim,ja tomu opravdu moc nerozumim Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.