Přejít na obsah

Kód imobilizéru

Jardachal

Doporučené příspěvky

Koupil jsem OI - dovoz DE a mam sice oba klíče, ale bez přívěsku. Dál jestli se dá zjistit kód rádia. Měl by sice být v origo brožure, ale tam taky není nalepenej. Je tam sice nějakej štítek ale má to 6 čísel.

Pak nemuzu najít štítek co jsou na něm ty čísilka s výbavou, co má být v kufru a servisce. Není tam ani tam. :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Nechi tě nějak strašit, ale docela bych ti doporučoval se dobře seznámit s původem vozidla pomocí Cebie. Je velice zvláštní, že ten zadní štítek co má být v kufru tam není a někdo ho úmyslně odstranil. Můj známej měl to samí a po půl roce mu policie zabavila auto že je odcizené a že má změněné identifikační znaky. Na 1. pohled samozřejmě VIN vypadal normálně. Jak řikám, nechci tě stresovat a možná je to jen blbá náhoda, ale asi bych si to pozjišťoval, aby jsi pak nebyl překvapený. Nechápu racionální důvod, proč by to někdo strhával. Aspoň si projdi VINi, co jsou různě po autě... Měj se

Odkaz ke komentáři

na prověřování u cebie kašlu. jinak mi to vrtalo hlavou, kak jsem prověřil vše co se dalo. nic jinýho není podezřelí - spíše naopak. ty štítky nebyly nikdy nalepený. ona je to tam v cizině občas taková mooda ;) auto bylo prodaný jako nový na Malorce. prostě se ty štítky asi válej i se štítkem klíčů u někoho zapadlí v šuplíku :(

a i kdyby bylo na krásně kradený, tak at mi ho seberou třeba za 5 let ale ne hned lol

Odkaz ke komentáři

není pravda. lepí se až při prodeji. když ji prodejce nanalepí a nenalepí ji tam pak ani majitel, tak tam prostě být nemůže.

kdyby byl zadek měněnej, tak se to pozná (ne na první pohled, ale pozná). kdyby ho někdo sloupával, tak se to pozná taky. je tu jen jediná možnost. měněná celá kastle ;) i když asi ani to ne. to by se taky poznalo.

dokonce je možná i varianta oba štítky v kufru a v servisce nic. prostě když to prodává magor na druhym konci evropy, tak je možný všechno :D

taky mi to vrtalo hlavou, tak jsem zjištoval a nechával prohlížet na počkání. vždy byla první reakce stejná jako vaše, ale po prohlédnutí jen hmmm... hmmmm....

třeba se sejdem někdy někde na srazu, tak budete moct hledat mouhy. :)

Editováno: , autor: Jardachal
Odkaz ke komentáři

-_-

doufám, že sloužit bude. 100% minulost asi těžko zjistim, ale hlavně že je v pořádku i kdyby byla 100x překopaná a bouraná - na to ale navypadá. prostě jen nejsou štítky. a servisku jsem tu někde ukazoval.

a pár lidí bez štítku se tu taky ozývalo. ale běžná věc to opravdu není.

Editováno: , autor: Jardachal
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...