wrccko Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Určite mnoho z vás je priaznivcami rally, tohto nádherného športu,nie je to ani rok čo nás zaskočilo úmrie Luďka Kocmana na slávnej Barum rally, a včera vás zastihla smutná informácia o umrtí posádky Miroslav Levora – Pavla Třebínová, touto cestou chcem vyjadriť úprimnú sústrasť ich rodinám a priateľom a vyzvať organizátorov aby sa zamysleli nad rýchlostnými priemermi RS, a k takejto tragédii nemuselo dojsť. Táto udalosť by mala byť pre organizátorov poučením a nie zahrávať sa so životmi posádok, ale to nám ich spät nevráti... http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=8807 http://www.sportovninoviny.cz/motorismus/i...w.php?id=319373 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Taky jsem to četl ještě v noci a běhal mi mráz po zádech.Smutný konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 je to nehezky,kdyz se neco podobnyho stane,ale bohuzel i tak vysokou cenu si motoristicky sport nekdy vybere.... ,a ted to padlo na tuto posadku .At je jim ze lehka!!! .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Další tragédie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 to je hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 co dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza01 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Může mi někdo vysvětlit, proč je u nás kolem silnic vysázených tolik stromů? Pokud se nejedná přímo o les, kde to chápu, tak jaký mají tyhle stromy smysl? Kromě toho, že se o ně zabíjí spousty lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Může mi někdo vysvětlit, proč je u nás kolem silnic vysázených tolik stromů?Pokud se nejedná přímo o les, kde to chápu, tak jaký mají tyhle stromy smysl? Kromě toho, že se o ně zabíjí spousty lidí... Ono ,je sice pravda ,ze stromy jsou z vetsinho procenta pricinou selhani lidskeho organismu pri autonehode.,,ale zase i na rovne ceste,prehledne beze stromu a sloupu a nevim kde ceho,se muze clovek zabit., tady uz to podle me zalezi je na premysleni a posuzeni schopnosti v ridicove hlave., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Stromy za to nemůžou!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Stromy za to nemůžou!!!!!! vsak to rikam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 samozřejmě, že stromy za to nemůžou, ale když je zle a nemusím být já ten viník, tak na cestě bez stromů můžu "zdrhnout" do kukuřice nebo oraniště a nic se mi nestane, ale při tom frcu ještě trefit mezeru ... já osobně taky nechápu vysázené stromy u státních silnic, podobně jako hluboké příkopy s řadou mostků na pole, taky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 To je pravda,pokud bude jediny strom na rovnem useku o delce 2 km tak se vsadim,ze do nej driv nebo pozdeji nekdo vrazi a zabije se ... je to zakon schvalnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 To přece teď řeší ÚAMK, ohodnotili silnice v ČR podle (ne)bezpečnosti - co je kolem, atd. a nic moc -stromy, mostky, nechráněné podjezdy, atd. U rallye bych to vůbec neřešil, prostě taková byla trať a normálně se stromy dřív sázely kvůli stínu, dnes už se u nových silnic přímo nesází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 mischicka chces vidiet onboard nie z ich auta, ale z ineho aky tam bol horizont a ked nadvihlo Lancer tak neviem si predstavit co to narobilo s Fabiou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 U rallye bych to vůbec neřešil, prostě taková byla trať a normálně se stromy dřív sázely kvůli stínu, dnes už se u nových silnic přímo nesází. bohužel sází a snad ještě víc nahusto, viz silnice Libišany (konec D11) - Lázně Bohdaneč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 mischicka chces vidiet onboard nie z ich auta, ale z ineho aky tam bol horizont a ked nadvihlo Lancer tak neviem si predstavit co to narobilo s Fabiou. No hoď odkaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 bohužel sází a snad ještě víc nahusto, viz silnice Libišany (konec D11) - Lázně Bohdaneč Tak tam to neznám a je to smutné - většinou se snaží staré vzrostlé stromy vykácet a sázet je max. na svahy dál od silnic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o2r Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 U rallye bych to vůbec neřešil, prostě taková byla trať a normálně se stromy dřív sázely kvůli stínu, dnes už se u nových silnic přímo nesází. Ja si myslim ze stromy maji za ukol zpevnovat podklad a ne ze by byly kvuli stinu, mozna proto se porad vysazuji. Na Horacke jsem byl, ale nastesti jsem to nevidel. Nedaleko od Telce se o strom v zatacce zabili 3 mladí lidé, ne na jednou, ale postupně. Až to nekoho donutilo nechat ten strom pokacet. Od te doby je klid. Vim ze stromy nemuzou za to ze se o ne lide zabijeji, ale v zatackach a na rizikovích mistech by byt nemeli, sam jsem jednu hrusku v zatacce zkacel skodou 100, ale to uz je davno a nastesi to dobre dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Tu je sľubovaný odkaz http://www.mediasport.cz/multimedia/videa/...jan_TR_rz13.wmv miesto havárie je v čase 2:28!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Ja si myslim ze stromy maji za ukol zpevnovat podklad a ne ze by byly kvuli stinu, mozna proto se porad vysazuji. Na Horacke jsem byl, ale nastesti jsem to nevidel. Nedaleko od Telce se o strom v zatacce zabili 3 mladí lidé, ne na jednou, ale postupně. Až to nekoho donutilo nechat ten strom pokacet. Od te doby je klid. Vim ze stromy nemuzou za to ze se o ne lide zabijeji, ale v zatackach a na rizikovích mistech by byt nemeli, sam jsem jednu hrusku v zatacce zkacel skodou 100, ale to uz je davno a nastesi to dobre dopadlo Strom, resp. jeho kořeny podklad narušují a ne zpevňují. Ale jinak souhlas, na některých místech je to obzvlášť šílenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Ja si myslim ze stromy maji za ukol zpevnovat podklad a ne ze by byly kvuli stinu, možná dříve, ale dnes? nějak mi třeba chybí kolem bundesstrasse v Něměcku, pěkně pole, minimální nebo spíš žádnej příkop, cestáři osekají trávu od solnice, zemědělec od pole a funguje to, přes naše zarostlé příkopy mnohdy není ani vidět do zatáček a mezi polem a silnicí je takové podivně zarostlé území nikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Je mi líto těch mladých lidí, nicméně tohle téma není pro mne. Vím, patří to k autům, ale ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 samozřejmě, že stromy za to nemůžou, ale když je zle a nemusím být já ten viník, tak na cestě bez stromů můžu "zdrhnout" do kukuřice nebo oraniště a nic se mi nestane, ale při tom frcu ještě trefit mezeru ...já osobně taky nechápu vysázené stromy u státních silnic, podobně jako hluboké příkopy s řadou mostků na pole, taky super Stromy by měly působit jako psychický faktor proto, aby řidič nejezdil na rovných úsecích tak rychle za běžného provozu. Tady možná mohli organizátoři vybrat trochu jinou trať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 az ma zamrazilo.... ale preboha aka to musela byt sleha, ved tie ramy su predsa ultrapevne, neviem ake su predpisy ale aspon vo WRC som videl naozaj par hrozostrasnych nehod, a ram to vzdy podrzal... ak boli tito mrtvy namieste..... takejto chybe sa niekedy neda predist, ale da sa zabranit aby sa opakovala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Rám je sice pěkná věc, ale míra zpomalení vnitřních orgánů při takový ráně je něco, s čím si jen tak někdo neporadí. Řekl bych, že ty fotky ukazují auto až po střihání, nebo se pletu? Jinak R.I.P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.