cumla Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Cu lidi muze mi nekdo poradit jestli dostanu do předních dveří v elektrice okna OI rv.98 tyhle repra bez uprav? popripade podlozky kdyz tam dam tak ten origo plastik pres repro se tam da vratit? diky tady sou ty repro http://www.ahifi.cz/reproduktory/hertz-esk-165l-new.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seben Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Cu lidi muze mi nekdo poradit jestli dostanu do předních dveří v elektrice okna OI rv.98 tyhle repra bez uprav? popripade podlozky kdyz tam dam tak ten origo plastik pres repro se tam da vratit? diky tady sou ty reprohttp://www.ahifi.cz/reproduktory/hertz-esk-165l-new.html Spatna zprava draku maj montazni hloubku 66 mm takze budes muset rozdelat tapec a dat podlozky. Kdybi jsi chtel delat bez uprav museli by mit hloubku 46 mm a stacilo by jen vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Spatna zprava draku maj montazni hloubku 66 mm takze budes muset rozdelat tapec a dat podlozky. Kdybi jsi chtel delat bez uprav museli by mit hloubku 46 mm a stacilo by jen vymenit. Tady přeci vůbec nejde o hloubku repro, ale o průměr magnetu! Reprák by neměl mít větší magnet jak 80 mm. ESK 165 má magnet 85. Pak se musí ustřihnuot rožek držáku stahovačky. Montáž ESK s ustřiženým rohem je v pohodě, vím to mám ve svém autě... Sebene: tebe prosím, aby jsi neradil někomu o věcech, o kterých toho víš málo. Pleteš si totiž Octavii s Fábií. MDF podložka mu v problému "hloubka" nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seben Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) oka du spat mam nalito skoda ze nejde muj prispevek smazat Editováno: 23. Červen 2008, autor: Seben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 oka du spat mam nalito skoda ze nejde muj prispevek smazat Nijak se s tím netrap. Jsou horší i věci... Problém je i v tom, že lidi málo čtou! Pořád dokola se tu melou jedny a ty samé věci. O výměnách, průměrech a hloubkách repro (konkrétně o Hertz) je tady asi tak 20 článků! Jen málo čtenářů si dovede najít ty své pro něj důležité informace. Cumlovi by stačil jen jeden jedinný klik na můj web a hned by věděl: aha? Jéé, vždyť on má přesně tyhle ESK. Hmm, tak že do dvěří vejdou. Problém je vyřešen... O tom že je vidí na avataru, ani nemluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.