Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, vie niekto poradiť ? , začínajú sa mi prejavovať problémy pri radení 1. a 2.rýclostného stupňa.Radičku musím silne tlačiť vľavo. Mám O1/99.Vďaka za rady? :help:

Nieco tu uz bolo popisane, skusal si hladat?

Na druhej strane, neuviedol si motorizaciu a ani nic o aute, takze Ti tazko radit.

• Autor
Zdravím, vie niekto poradiť ? , začínajú sa mi prejavovať problémy pri radení 1. a 2.rýclostného stupňa.Radičku musím silne tlačiť vľavo. Mám O1/99.Vďaka za rady? :help:

Je to 1,6 AEE 55kW r.v.99 MR2000 prevodovka 02K kód DUT

Upraveno od fhs

• Autor
Je to 1,6 AEE 55kW r.v.99 MR2000 prevodovka 02K kód DUT

Nikto nemá s týmto skúsenosť alebo aspon výkres mierky na nastavenie radiacej páky?

Nikto nemá s týmto skúsenosť alebo aspon výkres mierky na nastavenie radiacej páky?

Mrkni jest-li ti nemáš vytahanou reakční vzpěru převodovky ty 1,6 na to docela trpí

• Autor
Mrkni jest-li ti nemáš vytahanou reakční vzpěru převodovky ty 1,6 na to docela trpí

Vďaka , skúsim to pozrieť

• 3 týdny později...
  • Autor
Vďaka , skúsim to pozrieť

Vzpera ok problém pri radení 1. a 2. rýchlostného stupňa pretrváva :help:

Vymen olej v prevodovke. :p :p :p :p

Jak napsal PROCHY603, zkus vyměnit ten olej v převodovce. Mě někdy taky šla blbě zařadit 2 a 3 a po výměně oleje je vše v pořádku...

Mě jde občas blbě 2 a 4, ale výměna oleje v převodovce nepomohla :(

1,6 55kW

Cawte ,mam podobny problem pri 1 a 2 ale iba po nastartovani ked vypnem motor tak krasne ide vsetko zaradit :(

Mám podobný problém, není to nic hrozného ale občas tam jde špatně 1 a 2 pak už je to dobrý. Nevím taky čím by to mohlo byt. Prý je tam ještě na šeštelování nějaké táhla k převodovce a tím by to mohlo byt taky.

• Autor
Mám podobný problém, není to nic hrozného ale občas tam jde špatně 1 a 2 pak už je to dobrý. Nevím taky čím by to mohlo byt. Prý je tam ještě na šeštelování nějaké táhla k převodovce a tím by to mohlo byt taky.

Presne tak niekedy to ide ok a niekedy ako by to o niečo drhlo, neviem kadial prechádza to tiahlo od radičky k prevodovke, lebo je to zospodu zakryté tym protitepelným hliníkovým krytom. :feve:

• 2 týdny později...

Pokud musíš řadicí páku tlačit hodně doleva, zkus vyndat rámeček manžety a dole pod ním je levý doraz páky, zkus povolit ty dva šrouby, co to držej a lehce(je to hodně citlivé) posunout ten doraz doleva a zase utáhnout.

Další důvod může být blbě vystavující spojka vlivem jisté závady na převodovce, nebo povolený třmen páky řazení (najdeš na konci tunelu před nápravnicí)

Upraveno od masoprst

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.