Jitka Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Když nastartuji, tak mě něco klape(tiká) na pravé straně spolujezdce. Setkal jste se někdo s touhle závadou. Prosím o radu, nevím jak to odstranit? Díky Jitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Napis aky mas moror, ci to robi len za studena, ci je to v interiery alebo v mororovej casti a mozno ti niekto poradi. Ked napises haaloo pomoooc niekde nieco neviem co je to tazke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Asi máš benzín, bude to nádobka s aktivním uhlím. Není to závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jitka Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) Mám Tour 1,9 TDI/66 kW, vychází zvuk jako od klimatizace, ale to jenom hádám. Na straně u spolujezce není nic tak důležitého!!! Dělá to i když mám zahřátý motor. Jitka Editováno: 24. Červen 2008, autor: Jitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.