supsak Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ahojte. Vedel by mi z Vas niekto poradit ohladne manualnej klimy na octavke tdi M1999 a jednalo by sa o takyto problem: Po nastartovani a zapnuti klimatizacie/AC/, sa klima zapne a chladi OK, ale iba vtedy ak je poloha prepinaca ventilatora fukania v polohe 1, po prepnuti na vyssie obratky/2,3,4/ sa klima automaticky vypne. Co sa tyka naplnenia je tam vsetko Ok, aj tlak, aj nove medium /plnena cca pred tyzdnom/ Vdaka za akekolvek informacie Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 už se to tu řešilo, buď přepínač ventilátoru nebo předřazený odpor ventilátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ahoj. Tak prepinac som dnes skusal, v tom to nie je , on reguluje otacky ventilatora spravne a ten predradeny odpor?, to by mi nesla regulacia otaciek ventilatora? siel by iba 4-ty stupen-napriamo, ci ako to ma stym suvis? Vdaka za vysvetlenie. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ať koukám jak koukám,napadá mne jen ten odpor. klima.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ahoj, myslis R4? co je na ventilatore, ale to by nesla regulacia otacok, ak by bol preruseny, Z 1 polohy je brane ovladanie klimy, pri druhej a tretej... je uz cez odbocky odpora. No skusim, merat, dik za schemat. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Pozri si tuto rieseny problem, myslim, ze je to aj Tvoj pripad ako predpoklada aj rolbar... Pri inej polohe ako I Ti to nepusta "napajanie" kde ma. Skusal si menit ten vypinac? Za skusku nic nedas a overit si to treba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ahojte. No pozeral som na tento problem, lenze jemu sa vetrak netoci pri polohe 1, ale mne ide normalne v polohe 1,2,2,4 vetrak fuka postupne od najslabsej pozicie az po najsilnejsiu. Prepinac som menil, skusal iny , aj ten svoj v inej octavke, je funkcny a Ok, skusim to zajtra este merat, pripadne ten predradeny odpor, alebo pri najhorsom tam este moze byt vadne rele -klimatizacie, dochladzovania co je pod bateriou. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 28. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Vyriesno bola vadna rj cka co je pod baterkou. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 pokud jsem to dobře pochopil tak ti nešel ventilátor vevnitř v autě ??? a problém vyřešila výměna jednotky dochlazování co je pod baterií ??? tak to je pěknej nesmysl. to je jak kdybys prasklej výfuk opravil výměnou předního světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Vaso, pochopil si zle, vetrak vo vnutri auta sel OK, od polohy 1-4, ale nesla AC klima. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.