Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím

Mám takový banální problém.Když jedu do táhlejšiho kopce tak auto přestane táhnout rychlost zustane na 100-110 Km/h a otáčky na 3000!!A jde cítět mírná pulzace.Výšší výkon nedostanu ani podřazením vše zůstane na stejných hodnotách.Tento problém trvá než se dotanu do roviny a výkon je opět v pohodě.Po několika diagnostikách mám podezření (Každý kdo mně diagnostiku,tak pak měl tisíc vymluv ohledně programu atd.,ale peníze zebraly)ale jen na 50% - váha vzduchu!Nemá někdo 100% radu čeho se chytit?

Vloženo
Zdravím

Mám takový banální problém.Když jedu do táhlejšiho kopce tak auto přestane táhnout rychlost zustane na 100-110 Km/h a otáčky na 3000!!A jde cítět mírná pulzace.Výšší výkon nedostanu ani podřazením vše zůstane na stejných hodnotách.Tento problém trvá než se dotanu do roviny a výkon je opět v pohodě.Po několika diagnostikách mám podezření (Každý kdo mně diagnostiku,tak pak měl tisíc vymluv ohledně programu atd.,ale peníze zebraly)ale jen na 50% - váha vzduchu!Nemá někdo 100% radu čeho se chytit?

ach jo. hromada lidi ma diagnostiku ale neumi s tim pracovat, to je klasika.Pokud jsi z moravy tak prijed za mnou nebo za kolegou Indim...ten ti kdyz tak i to zadrene turbo vycisit :)

Vloženo
lol
ach jo. hromada lidi ma diagnostiku ale neumi s tim pracovat, to je klasika.Pokud jsi z moravy tak prijed za mnou nebo za kolegou Indim...ten ti kdyz tak i to zadrene turbo vycisit :)
Vloženo
Zdravím

:) je to váha vzduchu - na diagnostice to nevyleze - ta bere jen celé segmenty pohonné jednotky. kdybys měl známého a ten projel celej program najde chybu...ale věřím, že je to skutečně váha vzduchu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...