Přejít na obsah

1karel1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení 1karel1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Na berlingu, když sundavám poklice si radši beru rukavice, abych si ruce nesedřel. Tady je sundám levačkou bez většího odporu.
  2. Když je sundaváš jak hodně drží?
  3. Všechny zdravím a mám dotaz ohledně poklic. Na http://eshop.skoda-auto.com/ jsem koupil originál poklice hermes, které mi nepasují na disky. S problémy je tam dostanu, ale zůstanou cca 4mm od disku a také moc nedrží. Disky mám KFZ 8000 6Jx15 ET43 KBA43737. Nezdá se, že by někde vázli, ale prostě kvůli těm packám nejdou hlouběji. Také jsem vypátral, že originál se nacvakuji do otvorů v disku a tyto originály drží po obvodu pomocí pacek a drátu. To je více typu a proč mé nedrží? Děkuji
  4. Zdar, sháním roomstra, benzín a mechanik mi říkal že motor nesmí klepat, a to jak 1,4 i 1,6ka. Prý to způsobují hrkající písty a oprava příjde na cca 16tis. Snad to není váš případ, ale je to prý časté.
  5. 1karel1

    Vibrace

    Tak hlavně že jsi podruhé neměnil spojku .Je vidět že né vše co vybruje je spojka za 20tis
  6. Nejsem pro čip ale záleží na každým z nás a hlavně bych nechtěl auto po člověku který to načipoval.Vlastnil jsem tři auta benzinové a teď druhé naftové.Jezdím převážně couračky po vesnicích cca 5-20km denně(jizda).Dost cest je s vozejkem,ale to je již kolem 40km jízda.Jedno vím jistě, tyto dvě varianty bezínu nesedí a to hlavně co se týče spotřeby.Prudce se u nich zvyšuje.Kdybych jezdil jiný styl jizdy tak v dnešní době koupím benzín.Mám TDI 81 kw a nejede jak má,ne že by nejel,ale není to ono.Najít a odstranit závadu na těhlech motorech nění zrovna levné.
  7. Dobrý den,prosím o radu.Táta má felicii 1,3 50kw a stále mu kolísá teplota.Nejdřive vyleze asi ke 100°C a pak klesá na 70°C.Toto se neustále opakuje.Termostat jsme vyměnily a stále to dělá.Děkuji za rady.
  8. píše že nemá motor uspodu sílu!mám stejný problém
  9. tak to je na nějakej ten zápis do knihy rekordů né
  10. 1karel1

    Vibrace

    neprojevuje se dvouhmota spíše na volnoběh?
  11. 1karel1

    Vibrace

    Dělá mi to občas také a můj mechanik říkal že se rozvibruje poloosa. Jestli jsem to dobře pochopil tak nebude v nejlepší kondici ten kloub na straně u převodovky.Mě se to projevuje po prudkem rozjezdu když se vrací do běžného tahu.Píšu jen názor a rád si přečtu další!
  12. To si nemyslím,tady jde o to koupit co nejlevněji(někdy i vrak)a různejma čachrama , intrikama a podvodama z toho udělat takřka nove auto(samozhřejmě prodat co nejdráž).No a na to musí mít "člověk" žaludek.Tak se domnívám a mám i zkušenosti o velmi si podobném tipu "lidí".
  13. Mám jiný názor a napíšu to velmi slušně. Nepoznal jsem tak neuvěřitelně neféroví lidi jako co se pohybujou kolem aut.Nechci tím nikoho urazit,ale jedná se hlavně o PŘEKUPNÍKY a podobná individua.Je neuvěřitelné co jsou schopni udělat aby auto prodali, dočasně opravily závadu,uvedli v omyl zákazníka(např stočení km )atd...................hlavně že můžou machrovat jak jsou v balíku. Znám i poctivé, ale je jich hodně a hooooooodně málo.Těm poctivým co tento příspěvek četli přeju ať je práce s auty baví a mají mnoho úspěchů.
  14. nejsou na 81 kvalitnější ojníční ložiska ?
×
×
  • Vytvořit nový...