Přejít na obsah

O1 Origo alarm

sandwwich

Doporučené příspěvky

Ahoj mam taky problem ked otvorim soferove dvere klucom tak mi nezopne alarm. Kontrolka zostane blikat ale alarm nic. Ked otvorim zadne dvere ide v pohode, poplach sa pusti. Po otvoreni soferovych dvery sa rozsvieti kontrolka otvorenych dvery ale je ticho. Aj lampicka funguje normalne tak neviem. Aj pohybove cidlo spusti alarm len tie dvere su nejake mrtve.

Dik za kazdy napad

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sandwwich

to je právě to, že nám Škodovka udělala alarm pro zloděje, protože odemčením dveří u řidiče alarm vypneš....stejně tak, když zapneš spínačku...

tak mě vykradli auto....zlomili nebo zlomil mě zámek u řidiče, tím vypnul alarm a mohl si v autě dělat, co chtěl....naštěstí vzal jen navigaci...no jo...blbec jsem ji nechal u spolujezdce v přihrádce, z kufru, kam se dostal přes zadní sedadlo asi 200 origo DVD, vysavač na 12V, čtečku karet a nějaký další drobnosti....asi jej ty DVD potěšili, protože v prostřední opěrce jsem měl přední panel na rádio a Bluetooth sluchátko....koukal tam, protože to bylo otevřený, ale nechal to tam....

tak jsem zaslepil zámek u řidiče, kterej je už na nic....přidal otřesový čidlo (dvoustupňový), protože tam nemám mikrovlnu...a nějaký další vychytávky o kterejch tady radši pomlčím....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...