TiGeRZ Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Segra ma na aute zodrane platnicky.... je potrebne menit aj kotuc? Nestaci len vymena platniciek? Kotuce su zodrane asi 3mm s kazdej strany..... ake mate skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Pozri si v DP kolko je min. hrúbka kotúča a zariaď sa podla toho.A ešte či nie sú zvlnené! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 no ako tak pozeram tak ich vsetci menite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Ja som nemenil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Ja som nemenil! nemal si ich mimo limit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Nie boli OK akurát ma štve pískanie nových platničiek ale skúsim na nich zraziť hrany možno to pomôže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 12. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Co pomohlo zrazit hrany ? mne tiez sem tam zapiskaju.... ale ani sa necudujem dal som za kotuce a platnicky 2300SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Ešte som to nerobil nie je na to čas pískajú veselo dalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 mně teda nepískaly nikdy a ted mi dávaly nový desky i kotouče po 60tis. , sice pěkná pálka, ale nic nepíská a brzdí to perfektně. origo je origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.