Publikováno Červen 29, 200817 r tak dnes som si vsimol ze mam popraskanu poloos a zaujimalo by ma ci je poloos plna a ci to neni len nejaky ochranny povlak.....
Červen 29, 200817 r by me fakt zajimalo co s tim autem delas, ze uz si menil loziska v prevodovce a ted zas poloosa
Červen 29, 200817 r Autor To fakt nepoznáš že je to jen barva??? No chcel som sa uistit, lebo je to dost hruba vrstva....
Červen 29, 200817 r Autor by me fakt zajimalo co s tim autem delas, ze uz si menil loziska v prevodovce a ted zas poloosa hmmmm bud rad ze sa ti nic nekaziiiii...... asi tak
Květen 14, 200916 r Moja otazka je ci tu hrdzavu poloos ma zmysel osetrit,alebo ci je to dozivotne.Jednosucho ci to prehrdzavi "prorezne" casom a zlomi sa to.
Květen 15, 200916 r Autor Moja otazka je ci tu hrdzavu poloos ma zmysel osetrit,alebo ci je to dozivotne.Jednosucho ci to prehrdzavi "prorezne" casom a zlomi sa to. Ja by som to neriesil ked to je len farba ale pre dobry pocit si to osetri... ja som sa na to vykaslal....
Květen 15, 200916 r tohle je jen povrchové, poloosa nepřerezne ani za 50 let Upraveno Květen 15, 200916 r od Wittmann
Květen 15, 200916 r Ja by som to neriesil ked to je len farba ale pre dobry pocit si to osetri... ja som sa na to vykaslal.... asi pred rokom som to okartacoval a 2krat len tak zlahka natrel ciernu farbua,ako som menil silentbloky.Zaujmave,jedna strana ok a druha tak ako je hore. Necham to teda tak pokial to teda tych 50 vydrzi . Nevedel som totizto ako je silna ta poloos.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.