Milouss Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Ahoj kolegove a kolegyne, jiz nekolik dni pomerne intenzivne hledam odpoved na otazku, jak obarvit podlahovy koberec v aute... (?) Predem prosim, neuvazujme zde PROC, ale JAK, dekuju ... (poznamky typu na co a co to je za nesmysl si prosim odpuste, dik). Puvodne je koberec v aute zluty, cilem cviceni je ho mit hnedy, popripade temne cerveno hnedy. Variantu posit ho latkou v barve, kterou si preju, nezavrhuju, ale zatim si ji nechavam jako posledni reseni. Nasel jsem pres google nejaky "opravny" barvy na koberec a calouneni, ve sprayi, ale pouze v odstinech sede. Rozumne vypadajici se zdaji byt tyto barvy (a snad jedine, co jsem nasel): http://www.mojehobbyprovas.cz/?p=productsL...mp;iCategory=48 Pak mne jeste napadlo, ze by se to mozna dalo nabarvit barvou na vlasy Nemate s tim nekdo, prosim, nejakou zkusenost? On to taky asi nebude nejlepsi material na barveni, asi nejake umele vlakno... Za jakykoli konstruktivni napad predem moc diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Při předělávce interiéru na černý v autě Pepína TDI jsme si dovezli z České Lípy omylem koberec z Fabky ,ale to jsme zjistili až jsme to chtěli zkompletovat tak že jsme původní šedý přestříkali barvvou ve spreji . Barva byla klasická černá .Pepíno to tak mněl asi deset dnů jediný rozdíl proti orygo černému byl ten že bylo cítit ředidlo jinak žadný rozdíl. Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Dik za tip, a to bylo jakym sprayem? Neslepilo se to nahodou? Vcera jsem byl v nejaky drogerii a pani mi rikala, za jsou nejaky barvy Iberia a tim by to mohlo jit. Asi zkusim sehnat laurinackej koberec, abych nez*urvil ten svuj Kdyby nekoho neco napadlo, dik predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 (editace) Jestli chceš za stovku ti prodám šedej koberec do combíka co se mi válí doma a můžeš to zkusit Editováno: 3. Červenec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 No ja bych potreboval ten laurinovej zlutej, klidne poskozenej, rozdrbanej... Myslim, ze barvit zlutou na temne cerveno hnedou pujde lepe, nez barvit sedou ... V kazdem pripadku diky za nabidku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Zajimavy napad Milousi, taky me zajima jestli se neslepily "chlupy" na koberci pokud se to prestrikalo tim sprejem, barvou by to mohlo ale jit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 barva na vlasy se nechytí. Na vlasu se váže chemicky, na to umělé vlákno ani prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Já když přestříkával interiér na černo, jsem foukl sprejem i koberec na tunelu a vypadá to dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Takze se vlakna neslepily ? V tom pripade neni co resit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Mňo, měl jsem lak na plasty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 aby jsi si ještě něco nepoleptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.