Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,,mám tu svoje téma - Poradtě už nevím co s tím............... A ted me už z dalšího servisu vyhodily páč už neví co s tím a prej do ŘJ se pouštět nebudou,tak se ptám je tu někdo z okolí Havlíčkova brodu nebo Hradec králové,,,,kdo by mě to přijel nějako se pokusit zkontrolovat,popřípadě kdo by uměl přehodit řj z jedne oktavky do druhe,ale kody nemám ani k jedné,,kde je sehnat???proím poradtě a napiště

kdybys byl blíž k Prostějovu tak není problém

Zdravím,,mám tu svoje téma - Poradtě už nevím co s tím............... A ted me už z dalšího servisu vyhodily páč už neví co s tím a prej do ŘJ se pouštět nebudou,tak se ptám je tu někdo z okolí Havlíčkova brodu nebo Hradec králové,,,,kdo by mě to přijel nějako se pokusit zkontrolovat,popřípadě kdo by uměl přehodit řj z jedne oktavky do druhe,ale kody nemám ani k jedné,,kde je sehnat???proím poradtě a napiště

A co mas s jednotkou? Jakou jedotku? Cislo?

• Autor

Chcete Vinkod?Nebo co přesně,,,,řídící jednotka motoru,,,,,mm tu téma viz první zpráva v tomto tématu..a potřebuji někoho kdo se v tom vyzná a podívá se zda to bylo čiplý nebo co s tím je,,,komponenty okolo motoru všechny zkušeny vyměněny za uplně nové,,,zbývá řídící jednotka motoru,,,do te se tu u nás nikdo nechce pustit...díky

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku

Jaky vinkod. Jen nepises o co presne jde, pokud chces zjistit chip tak neni problem. Nebo vypnout immo prepsat vin atd.

Upraveno od olisoft

• Autor

Jde o to že je asi čiplá,nevím to přesně,jede lep než ostatní se stejným motore,a dělá kraviny viz ten odkaz..díky

Upraveno od olisoft

• Autor

Jsem ochotný někomu zaplatit cestu ke mě a nebo přijedu já....V mým případě kdyby tam byl chip tak je tam naletovanej,po kabelu to u mého modelu nejde,tak co troufne si někdo????Dik

Tak sedni do kary a prijed ty...Bohumin, Bezrucova 323.

Upraveno od olisoft

• Autor

Sakra to je přes celou republiku,,není tu někdo blíže vysočiny???A ještě něco zjistitl sem si že do mého modelu se daval čip pouze vyndáním origo čipu a naletováním čipu jiného,,po kabelu nelze....takže ten se asi nedá nějako předělat..... :help:

• Autor

Opravdu tu nikdo blíže není?Neumí?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.