Publikováno Červenec 1, 200817 r Zdravím,,mám tu svoje téma - Poradtě už nevím co s tím............... A ted me už z dalšího servisu vyhodily páč už neví co s tím a prej do ŘJ se pouštět nebudou,tak se ptám je tu někdo z okolí Havlíčkova brodu nebo Hradec králové,,,,kdo by mě to přijel nějako se pokusit zkontrolovat,popřípadě kdo by uměl přehodit řj z jedne oktavky do druhe,ale kody nemám ani k jedné,,kde je sehnat???proím poradtě a napiště
Červenec 1, 200817 r Zdravím,,mám tu svoje téma - Poradtě už nevím co s tím............... A ted me už z dalšího servisu vyhodily páč už neví co s tím a prej do ŘJ se pouštět nebudou,tak se ptám je tu někdo z okolí Havlíčkova brodu nebo Hradec králové,,,,kdo by mě to přijel nějako se pokusit zkontrolovat,popřípadě kdo by uměl přehodit řj z jedne oktavky do druhe,ale kody nemám ani k jedné,,kde je sehnat???proím poradtě a napiště A co mas s jednotkou? Jakou jedotku? Cislo?
Červenec 1, 200817 r Autor Chcete Vinkod?Nebo co přesně,,,,řídící jednotka motoru,,,,,mm tu téma viz první zpráva v tomto tématu..a potřebuji někoho kdo se v tom vyzná a podívá se zda to bylo čiplý nebo co s tím je,,,komponenty okolo motoru všechny zkušeny vyměněny za uplně nové,,,zbývá řídící jednotka motoru,,,do te se tu u nás nikdo nechce pustit...díky Upraveno Červenec 5, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Červenec 1, 200817 r Jaky vinkod. Jen nepises o co presne jde, pokud chces zjistit chip tak neni problem. Nebo vypnout immo prepsat vin atd. Upraveno Červenec 5, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Červenec 2, 200817 r Autor Jde o to že je asi čiplá,nevím to přesně,jede lep než ostatní se stejným motore,a dělá kraviny viz ten odkaz..díky Upraveno Červenec 5, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Červenec 5, 200817 r Autor Jsem ochotný někomu zaplatit cestu ke mě a nebo přijedu já....V mým případě kdyby tam byl chip tak je tam naletovanej,po kabelu to u mého modelu nejde,tak co troufne si někdo????Dik
Červenec 5, 200817 r Tak sedni do kary a prijed ty...Bohumin, Bezrucova 323. Upraveno Červenec 5, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Červenec 6, 200817 r Autor Sakra to je přes celou republiku,,není tu někdo blíže vysočiny???A ještě něco zjistitl sem si že do mého modelu se daval čip pouze vyndáním origo čipu a naletováním čipu jiného,,po kabelu nelze....takže ten se asi nedá nějako předělat.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.