Přejít na obsah

Kdo se vyzná v řídící jednotce motoru?

Pitbull88

Doporučené příspěvky

Zdravím,,mám tu svoje téma - Poradtě už nevím co s tím............... A ted me už z dalšího servisu vyhodily páč už neví co s tím a prej do ŘJ se pouštět nebudou,tak se ptám je tu někdo z okolí Havlíčkova brodu nebo Hradec králové,,,,kdo by mě to přijel nějako se pokusit zkontrolovat,popřípadě kdo by uměl přehodit řj z jedne oktavky do druhe,ale kody nemám ani k jedné,,kde je sehnat???proím poradtě a napiště

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,,mám tu svoje téma - Poradtě už nevím co s tím............... A ted me už z dalšího servisu vyhodily páč už neví co s tím a prej do ŘJ se pouštět nebudou,tak se ptám je tu někdo z okolí Havlíčkova brodu nebo Hradec králové,,,,kdo by mě to přijel nějako se pokusit zkontrolovat,popřípadě kdo by uměl přehodit řj z jedne oktavky do druhe,ale kody nemám ani k jedné,,kde je sehnat???proím poradtě a napiště

A co mas s jednotkou? Jakou jedotku? Cislo?

Odkaz ke komentáři

Chcete Vinkod?Nebo co přesně,,,,řídící jednotka motoru,,,,,mm tu téma viz první zpráva v tomto tématu..a potřebuji někoho kdo se v tom vyzná a podívá se zda to bylo čiplý nebo co s tím je,,,komponenty okolo motoru všechny zkušeny vyměněny za uplně nové,,,zbývá řídící jednotka motoru,,,do te se tu u nás nikdo nechce pustit...díky

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...