Pitbull88 Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Zdravím,,mám tu svoje téma - Poradtě už nevím co s tím............... A ted me už z dalšího servisu vyhodily páč už neví co s tím a prej do ŘJ se pouštět nebudou,tak se ptám je tu někdo z okolí Havlíčkova brodu nebo Hradec králové,,,,kdo by mě to přijel nějako se pokusit zkontrolovat,popřípadě kdo by uměl přehodit řj z jedne oktavky do druhe,ale kody nemám ani k jedné,,kde je sehnat???proím poradtě a napiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 kdybys byl blíž k Prostějovu tak není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Zdravím,,mám tu svoje téma - Poradtě už nevím co s tím............... A ted me už z dalšího servisu vyhodily páč už neví co s tím a prej do ŘJ se pouštět nebudou,tak se ptám je tu někdo z okolí Havlíčkova brodu nebo Hradec králové,,,,kdo by mě to přijel nějako se pokusit zkontrolovat,popřípadě kdo by uměl přehodit řj z jedne oktavky do druhe,ale kody nemám ani k jedné,,kde je sehnat???proím poradtě a napiště A co mas s jednotkou? Jakou jedotku? Cislo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 1. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Chcete Vinkod?Nebo co přesně,,,,řídící jednotka motoru,,,,,mm tu téma viz první zpráva v tomto tématu..a potřebuji někoho kdo se v tom vyzná a podívá se zda to bylo čiplý nebo co s tím je,,,komponenty okolo motoru všechny zkušeny vyměněny za uplně nové,,,zbývá řídící jednotka motoru,,,do te se tu u nás nikdo nechce pustit...díky Editováno: 5. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Jaky vinkod. Jen nepises o co presne jde, pokud chces zjistit chip tak neni problem. Nebo vypnout immo prepsat vin atd. Editováno: 5. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) Jde o to že je asi čiplá,nevím to přesně,jede lep než ostatní se stejným motore,a dělá kraviny viz ten odkaz..díky Editováno: 5. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 5. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Jsem ochotný někomu zaplatit cestu ke mě a nebo přijedu já....V mým případě kdyby tam byl chip tak je tam naletovanej,po kabelu to u mého modelu nejde,tak co troufne si někdo????Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 (editace) Tak sedni do kary a prijed ty...Bohumin, Bezrucova 323. Editováno: 5. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Sakra to je přes celou republiku,,není tu někdo blíže vysočiny???A ještě něco zjistitl sem si že do mého modelu se daval čip pouze vyndáním origo čipu a naletováním čipu jiného,,po kabelu nelze....takže ten se asi nedá nějako předělat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Opravdu tu nikdo blíže není?Neumí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.