Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mne se povedlo 210, ale mam ho teprve tyden :-)) 1,9tdi 96kw. Urcite pujde vic :palec2: Mozna by me taky zajimala maximalka s chipem na 120 kw u tohoto motoru, popripade i spotreba :o)

já jel 230 ale bylo to podle tachometru takže skutečná rychlost byla samozřejmě menší,ale taky by to ještě něco málo šlo nahoru.

Vloženo

Já jel z kopce podle tacho(1.9-96kw) 240,jinak rovina dálnice 215-220 no problem-mám pouze pryč KAT a zaslepený EGR.

Pokud Tě zajímá skutečná rychlost hoď si na sklo GPS a porovnej to,u mě to vychází 220 tacho = 207 GPS.

Vloženo
Já jel z kopce podle tacho(1.9-96kw) 240,jinak rovina dálnice 215-220 no problem-mám pouze pryč KAT a zaslepený EGR.

Pokud Tě zajímá skutečná rychlost hoď si na sklo GPS a porovnej to,u mě to vychází 220 tacho = 207 GPS.

To je hezky, co mas na aute za kola. Bojim se ze s vetsima(18-19") pujde rychlost dolu.

Vloženo
To je hezky, co mas na aute za kola. Bojim se ze s vetsima(18-19") pujde rychlost dolu.

čeho se bojíš?Přece nebudeš závodit a i s tak velkými koly přes 200 pojedeš takže není problém.Já na 18´´ jel přes 200(skutečných) v pohodě.Jinak podle GPS jsem jel 113 a na tachometru 120,a pak myslím,že při 200 na tacho mi GPS ukazovalo 189km/h

Vloženo

Tak tohohle supa bych chtěl vidět ;) .

Jetli to bylo na letišti, při nějaké tuning akci, tak to bylo na 1km s pevným startem a to by jsi dal tak 158km/h.

A jestli jsi na 1km udělal 258km/h tak to máš silnější jak Z 06.

Vloženo
258 km/h s 1.8T jo? tak tolik nejede ani 2.8 který má 142kW... tady něco nehraje :kuk:

MĚ TO JEDE 250 ,MAM SUPERB 2.5 AUTOMAT PŘEČIPOVANÝ NA 230KONÍ

Vloženo
čeho se bojíš?Přece nebudeš závodit a i s tak velkými koly přes 200 pojedeš takže není problém.Já na 18´´ jel přes 200(skutečných) v pohodě.Jinak podle GPS jsem jel 113 a na tachometru 120,a pak myslím,že při 200 na tacho mi GPS ukazovalo 189km/h

Tak jo diky, na renaulta jsem dal 17"205 a melo to docela valivy efekt, proto ty obavy.

Vloženo

ahoj,

vcera jsem z Varu na party do Prahy a na ,,nejslusnejsim" useku dalnice jsem jel 230 podle tacho a navi ukazovala 216 , dal by si jeste rict ,ale ja uz jsem mel strach... ptz ty zkusenosti moc jeste nemam... jinak omezovac je nastavenej jak ?nevi nekdo. Mam 2.8 30V

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...