Jirik_superb Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak 230 z kopce podle tacho... stali tam celnici, tak jsem to dal nezkousel :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) to Mastakiils: Vasekk myslí ten budík vlevo od toho, který sleduješ ty Editováno: 14. Červenec 2008, autor: Dan-zlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Mládenci neblázněte - to co je jako maximálka na budíku je irelevantní - na 120-ce jsem měl maximálku 180 a ani ve snu by mě nenapadlo, že by to škůdka někdy zvládla Výrobce tam prostě dá nějakou rychlost - vzpomínám si, jak jsme coby teenejdři před léty okukovali cizí značky aut a hodnotili je podle toho, co měli na budíku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 To je hezky, co mas na aute za kola. Bojim se ze s vetsima(18-19") pujde rychlost dolu. Jezdím pouze16"! Supa jsem kopuil na 18" hned jsem ho dával na 17",ale 16" mi přijde nejkomfortnější(pouze a jen můj názor) Na 17" se mi zdál sup línější a dost tahal ve vyjetých kolejích,ale to je téma mimo Vmax..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak tohohle supa bych chtěl vidět .Jetli to bylo na letišti, při nějaké tuning akci, tak to bylo na 1km s pevným startem a to by jsi dal tak 158km/h. A jestli jsi na 1km udělal 258km/h tak to máš silnější jak Z 06. Tak ta maximálka Tě musela hodně dostat,že Indi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 kolik jede 2,8 v manuálu??? jel jsem něco přes 240 a ještě by jela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 dva a puli bych rozhodně necipoval...to je cesta do pekel máš pravdu,já jsem to udělal a naštěstí to oddnesl" jenom intercooler".............jel jako z praku,rychlost nebudu raději uvádět......pro zajímavost u MB Sprintera to odsralo 2x turbo..........vše předimenzováno.....bohužel.......jsem vyléčen,jo a byla to velmi známá firma na čipování........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 máš pravdu,já jsem to udělal a naštěstí to oddnesl" jenom intercooler".............jel jako z praku,rychlost nebudu raději uvádět......pro zajímavost u MB Sprintera to odsralo 2x turbo..........vše předimenzováno.....bohužel.......jsem vyléčen,jo a byla to velmi známá firma na čipování........... Ahoj, jsem bývalý Octanfacelift a vyřádil jsem se na té "kočičce" (2002-2006 - 1,9 Tdi chip, carbon-spojka, nápravy +44mm, snížení 36 mm, zadek RS, hybrid-turbo by LORENC, a taky hodně MILOTEKU...) dost. Ale Medvěda "Sprt "chipnout je na tu "konstrukci motoru" a zkušenost s výsledkem práce pro EXTRA showmeny, před kterými opravdu "klopím klobouk". U BLBU, co okopírujou práci a vědění druhejch MACHRU to stojí za "TO", co jsi popsal. Toto "odnesl" i kluk,, co se nechal "obulíkovat". Že prý mu dá lepší cenu než - REESHA z www.dieselpower.cz, HODNEJKLUK. Bohužel - SLIZOUNI, co REESHU "skopčili", ale neměli tu INTUICI (jako ON), tak jen výsledkem jejich snažení byly "rozes....aný motory, turba a i zničený POC vozidla, viděl jsem i propálený svody a po výměně to nedávalo na 2,0 tdi-pd PO CHIPU 130 kW .... A POTOM VĚŘ NĚJAKÝMU "DOMA NA GARÁŽI"... Zaplačeč, Tvé "ulité" koňurky taky a WAGEN je nutno odvést k doktorovi... ALE k MAXIMÁLCE.: .... a tak jsem měl nějakej "hezkej den" a zkusil si "vosekat prsty na pravýn noze od vrtule u chladiče"..... Regulérně, naše Krušnohoří a HOPLA na Ústí n.L. po vybroušeném úseku zadem za Teplicemi. Nemachruji, "čapli mě" na "MAMČINĚ" gps jsem čihnul hnusné auto s mikrovlnkou při 225, na tchgrf jsem měl téměř 250 a "SOKOLICI mi sdělili 210 ------- tak KDO mám pravdu ??? sup.black.cusket@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 zatím sem z něj vytáhl tacho 250 a ještě by šel... mám 2.8 V6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Relativne kratko som skusil podrzat podlahu a celkom svizne som sa dostal na 230km/h (tachometrovych) avsak pak zacala byt dialnica dost hrbolata, tak som to vzdal 17"Solid s 225/45,nove obute, tak mi nedalo skusit ako to pojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Konec na 240km/h samo podle tachu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titan0306 Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 MĚ TO JEDE 250 ,MAM SUPERB 2.5 AUTOMAT PŘEČIPOVANÝ NA 230KONÍ O tom si můžeš nechat zdát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 230PS :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narpan Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 2.5 114kw max na 232 podle tachu,víc ani prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Konecne nejaky krajan Zdravim Liberecaku :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 2,5TDI 114KW + fabrika cip nevim kolik koni ale po nemecke dalnici 260km/h a pak uz sem se bal tak maximalku nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tady je ručička až na konci ale nevím jaký motor http://www.youtube.com/watch?v=jT5CEfdf30M...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 To je fake, staci se podivat z okna :-)) Je to tam i v komentarich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nemecka dalnice a dle GPS 237 Km/h, ale mooooc se mu nechtelo.... Jinak obute 18, 225 siroke, napul nalozeny kufr dva lidi v aute, na tacho dost pres 250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Dobry Bylo potreba vyhnat pavouky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 delas jenom dobre .... Tak se jezdi s TDI ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 no comment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jenom jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Kluci, a co ten prazdny maxidot, trochu nuda, ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.