FRANK Vloženo 7. Červenec 2008 Vloženo 7. Červenec 2008 Ahojte, najde se někdo ochotný s dobrou znalostí němčiny, potřeboval bych přeložit z ČJ do NJ krátký textík jako odpověď na e-mail. Mé znalosti stačí tak akorát, abych pochopil původní zprávu, ale odpověď dohromady nedám. České znění pošlu přes SZ nebo na e-mail. Díky moc Citovat
houmik Vloženo 7. Červenec 2008 Vloženo 7. Červenec 2008 Dobry den, studuji v Rakousku uz 7. rok, text mi poslete na jan.homolka@email.cz Citovat
Chossse Vloženo 7. Červenec 2008 Vloženo 7. Červenec 2008 No a uz jsem se chtel nabidnout! Goethe-Zertifikate B2 pro nemecky jazyk! Citovat
FRANK Vloženo 8. Červenec 2008 Autor Vloženo 8. Červenec 2008 Děkuji moc za nabídky, nicméně problém je prozatím vyřešen (tímto ještě jednou děkuji Jirkovy alias ferda25 ) Citovat
FRANK Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Vloženo 9. Prosinec 2008 Můžete prosím opět někdo pomoci s překladem do NJ? Citovat
jirka3 Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 Kdybys potřeboval,tak taky umím trochu německy-6 let německá škola,německá maturita a státní zkoušky Citovat
FRANK Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Vloženo 9. Prosinec 2008 Děkuji za nabídku , zatím jsem to poslal "houmikovi", uvidíme, jak si s tím poradí a jak se ta korespondence bude dále vyvíjet. Citovat
jirka3 Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 ok,kdybys potřeboval,tak se klidně ozvi Citovat
Davon Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 Ja umim tez, kdyz by se nekde v textu vyskytlo treba eine kleine schwayne, tak to prelozim! Citovat
houmik Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 Ted jsem prisel z fitka, hned na to vlitnu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.