vilis1 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ahoj, nevím jestli mi dokažeš odpovědet ,ale doufám ,že ano.Mám octávii 1,6 75 kw a najeto 165000km. Za posledních 20000km se mi asi 4x rožla kontrolka elektroniky motoru,tak jsem jel do servisu a tam mi zjistili nahodna chyba lamda sondy. Vymazali chybu a zhruba po 1000 km se to opět rožlo a v servisu pět nic zavažného nezjistili ,mohu jezdit i s rožlou kontrolkou? Nestane se nic? Prosim mužes poradit? vilis1. JO ta lamda na PC normalne chodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 a co spotreba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hornobrizak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 U mé Fabie 1,2 htp svítí kontrolka motoru už skoro rok a problém nebyl zjištěn.V servisu chybu smažou a po ujetí pár set km se objeví zas.Tento problém začal po 65000km a ted má 210000 a jezdí jako nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.