ballu Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Chlapi prosím vás přestalo mi zničehonic svítit vnitřní osvětlení při vyndání klíčku ze spínačky. Nevíte čím by to mohlo bejt???? Rosvítí se až teprva po otevření dveří. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Nemenil jsi nahodou autoradio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballu Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 (editace) nebylo tam originál škodovácký tak jsem ho sehnal a vyměnil. To má vliv na vnitřní osvětlení???? Editováno: 14. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 No nevim jak u tebe ,ale kamos koupil fabii a taky tam nemel radio. Kdyz tam nebylo zadne tak to chodilo jak melo. Potom tam dal svoje od Pionneru a najednou mu to taky prestalo svitit. Tak koumal a podle schema zapojeni tam musel v eurokonektoru prohodit dva draty,ale fakt us nevim jak. Skus nejakyho autoelekt. snad ti poradi. Skusim se jeste zeptat toho kluka a kdyztak pisnu. cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Problem je v tom, ze vnitrni svetlo ze rozsviti pokud zmizi napajeni z S-kontaktu, to zmizi po vyndani klicku. S-kontakt je taky zavedenej k radiu a pokud dojde k tomu, ze se propoji S-kontakt se stalym napajenim, k cemuz muze dojit pri spatnym zapojeni. Tak si komfortka mysli, ze je klicek porad v zapalovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jt007 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Caute chlapy ja mam taky problem neroz svieti sa mi stropne svetlo ked otvorim soferove dvere a na ostatnych dverach normalne funguje a nemozem najst nejaky dverovy spinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Ve dveřích je mikrospínač. Ten je patrně K.O. a proto Ti nesvítí světlo při otevření dveří. Pokud si dáš hledat tak někde byla i nafocená výměna mikrospínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jt007 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 a nevies mi povedat kde by som ho mal hladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) a nevies mi povedat kde by som ho mal hladat Tak já Ti poradím protože když jsem zde byl nováček tak jsem si taky se spoustou věcí nevěděl rady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mikrosp%EDna%E8 Editováno: 24. Červenec 2008, autor: Radas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jt007 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 dik moc mi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballu Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Problem je v tom, ze vnitrni svetlo ze rozsviti pokud zmizi napajeni z S-kontaktu, to zmizi po vyndani klicku. S-kontakt je taky zavedenej k radiu a pokud dojde k tomu, ze se propoji S-kontakt se stalym napajenim, k cemuz muze dojit pri spatnym zapojeni. Tak si komfortka mysli, ze je klicek porad v zapalovani... Tak rádio jsem odpojil , ale bohužel to nepomohlo, stále nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 kdyby někdo potřeboval mikrospínač zámku, písněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Mám problem s vnitřním světlem. Někdy svítí a někdy ne a to obě dvě, to hlavní a i to čtecí pro spolujezdce. Nereaguje na dveře ani na vypínač. VAG mi naspal 00953 - casove omezeni vnitrniho svetla, 25-10 - neznamy stav spinace - Sporadicky. Vyndal jsem to světlo, očistil kontakty, projistotu vše přeletoval, ale po pár dnech mi to udělalo zase, nevíte kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.