Červenec 9, 200817 r Co myslíš tím "přístrojovka"? Pokud kombipřístroj, alias "budíky" tak ne. Tedy, ne že by to nešlo vůbec, ono jde všechno, ale to bys měl otáčkoměr "furt kolem červeného" a také bys musel "předrátovat" palivoměr. Pokud myslíš ten"obrovský černý plast" - palubní desku, tak ta jde bez problémů.
Červenec 9, 200817 r Autor Co myslíš tím "přístrojovka"? Pokud kombipřístroj, alias "budíky" tak ne. Tedy, ne že by to nešlo vůbec, ono jde všechno, ale to bys měl otáčkoměr "furt kolem červeného" a také bys musel "předrátovat" palivoměr. Pokud myslíš ten"obrovský černý plast" - palubní desku, tak ta jde bez problémů. diki to mi staci, islo o budiky tak asi nic
Červenec 10, 200817 r Přeně tak Cosby. Kolega však chce na 1,4 8V použít "kombík" z TDI. Ono to s motorizací nemusí být zrovna "extra" přesné. Je dobré dodržet alespň variantu nafta/benzín. Mám např. vyzkoušeno, že kombík ze "100koňové" 1,4 jde v pohodě do 1,2, akorát ten otáčkoměr ne a ne k červenému poli ,ale těch 240 a 8000 rpm vypadá hezky... : . Jo, a teké s přístrojem pro "automat" by to asi nebylo ono (napr 6Y0 920 89X B41). Mimochodem, U A05 (FII) se počet variant rapidně snížil. Pro danou variantu výbavy (basic, s MFA, maxidot) jsou pro všechny "benzíny", ať už 1,2, 1,4 či 1,6, přístroje stejné. To samé platí i pro "naftu".
Červenec 10, 200817 r Automat s tím nemá nic společné.každý maxidot je určen jak pro manu tak pto automat a pokud někdo neumí odkódovat čárku vespodu displaye tak bohužel
Červenec 10, 200817 r Automat s tím nemá nic společné.každý maxidot je určen jak pro manu tak pto automat a pokud někdo neumí odkódovat čárku vespodu displaye tak bohužel To je fakt. Ovšem myslel jsem to jako "perličku", "přístroj" pro A04, "nemaxidot" s posledním tříčíslím s 9 nebo 5 na druhé pozici U něj by byl akorát nevyužitý "dolní proužek". Fungoval by však také. Maxidoty mají 4 (4 - maxidot, 5 - basic automat, 6 - basic, 8 - MFA, 7 - MFA elegance, 9 - automat elegan MFA). Je mi však vcelku jasné, že o takový díl mezi "skladníky" není zájem. Proč také? To ty 84x docala frčí a na nich "chodí" vše...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.