BENY Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 chci si poridit videokameru nemusi to byt nic extra chci to jen na dovolenou a sem tam nejake narozeniny a podobne akce.stacilo by mi neco treba do 7000.- dival jsem se na Panasonic za nejakych 5000.- na mini dv se optickym zoomem 42.co na to rikate a vubec jakou znacku SONY.JVC.PANASONIC.dikec za radu nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Značky Canon, Sony, JVC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Ahoj, já používám mini DV kameru JVC GR-D650E 1.33 Mpix a 15x optický zoom. Mám ji už rok a kousek a jsem s ní velice spokojen. Takže pokud bych měl doporučit tak JVC, pak SONY, pak Canon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 jestli jsi nikdy nic netocil tak i ta obycejna jak mas vybrano za 7 bude stacit na vsechno,i treba za 5 a vsechny funkce nevyuzijes ja sam mam takovou malou ,kupovana za 13 pred asi 4ma rokama a nemuzu si stezovat, je to panasonic na mini DV /jinej zaznam nepripada v uvahu / uz jsem natocil nejednu svatbu,narozeniny a moc jinych veci svojich,kamaradu a znamych,vsichni spokojeni a prace stale hodne fakt si nemuzu stezovat urcite kamera za 20,30 nebo 100 tisic je krasna ....................... ale i obycejna kamera kdyz umis udela strasne moc,a kdyz neumis tak ty penize to nenahradi asi se nedivej na znacku,asi nema cenu se divat za penize,kdyz mas a chces dat muzes kolik chces,ale jen to jedno co bych doporucil je zaznam na miniDV je to nejlepsi co muze by/pro me a pro asi vsechny/ kvuli kvalite a uchovani zaznamu harddisk kamery - neco nahrajes,zpracujes v pc,a to puvodni prehrajes jinym zaznamem dvd kamery - nahrajes,zpacujes v pc,nejakej puvodni zaznam na dvd mas,ale sam urcite vis jak muze vypadat 2 roky stary dvd s filmem co nekde koluje,nebo ze se to samotne dvd muze stat nepouzitelnym a neprehrajes ho nikde minidv kamery - mozna se to zda zastraraly ve vsem,ale nahrajes v lepsi kvalite nez u dvou predchozich,zpracujes stejne nebo lip kvuli te kvalite,kdyz se s vysledkem tvyho snazeni neco stane tak mas porad tu prvni nahravku a ver ze z te mini dv kazety dostanes neco vzdycky ale z poskarabanyho dvd uz ne jestli mas 5 000 tak je dej,kdyz muzes 7 000 neni problem,jen bych faktporadil ten zaznam na minidv sam jsem ted koukal na treba na http://www.fshop.cz/inshop/scripts/detail.asp?kat=170007 kvuli velky muobjektivu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.