Publikováno Červenec 12, 200817 r zdravim Vas,chcem sa opytat ake mate skusenosti s dodavkov nahradnych dielov,pretoze ja uz mesiac cakam na loziska,konkretne axialne na tlmice,ze vraj ich stale nemaju na sklade v ml.boleslavi-moze to byt mozne?
Červenec 12, 200817 r Autor bral by ich,lenze ja to riesim cez zaruku,a este sa chcem opytat ci aj u vas je cas na vyriesenie reklamacie 30dni,mne uz budu tie 30 dni koncit a oni stale nic,poradte co mam potom robit,ci tam ist s pravnikom alebo tam poslat obchod.inspekciu,dik
Červenec 13, 200817 r Ani jedno ani druhý, tam běž normálně a promluv si o tom, ne? Nač hned právníka, však moc dobře ví jaká je lhůta na vyřízení reklamace. A taky je dobrá věc napsat/zavolat přímo do Boule, to se pak dějí divy...
Červenec 23, 200817 r Autor ok ,vyriesene,opravili to na 32den.lenze po vymene axialnych lozisk pri natoceni volantu uplne vpravo mi neco buchalo trelo,ako kov a kov,potom to zmizlo
Červenec 22, 200916 r mam podobny problem, auto mam v servise uz skoro mesiac, nejedna sa o zarucny servis, hovoria ze stale cakaju na nejake lozisko na prevodovku. mali ste niekto daky problem? mam ziadat daku zlavu alebo ako sa postupuje? diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.