Jenyk Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 (editace) Zdravím, mám vydřenej potenciometr ve škrtící klapce. Připadá mi zbytečný kvůli jedný malinký součástce měnit celou klapku a chtěl bych vyměnit jen ten potenciometr, není tady mezi přítomnými nějaký šikula kterej to umí, nebo je schopnej poradit jak na to. Jsem z Krkonoš, OI 2.0 AQY r.v. 1999 . Editováno: 12. Červenec 2008, autor: Jenyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Zdravím, mám vydřenej potenciometr ve škrtící klapce. Připadá mi zbytečný kvůli jedný malinký součástce měnit celou klapku a chtěl bych vyměnit jen ten potenciometr, není tady mezi přítomnými nějaký šikula kterej to umí, nebo je schopnej poradit jak na to. Jsem z Krkonoš, OI 2.0 AQY r.v. 1999 . To by mě také zajímalo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 otázka je zda seženeš díl??????a výměna podle provedení ......muže to být nabodovaná a zalité....Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Zdravím, mám vydřenej potenciometr ve škrtící klapce. Připadá mi zbytečný kvůli jedný malinký součástce měnit celou klapku a chtěl bych vyměnit jen ten potenciometr, není tady mezi přítomnými nějaký šikula kterej to umí, nebo je schopnej poradit jak na to. Jsem z Krkonoš, OI 2.0 AQY r.v. 1999 . Jak jsi poznal ze je uz vydreny? Nejde nastavit? napis vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenyk Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Jak jsi poznal ze je uz vydreny? Nejde nastavit? napis vice Tak tak, VAGem nejde nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Zdravím, mám vydřenej potenciometr ve škrtící klapce. Připadá mi zbytečný kvůli jedný malinký součástce měnit celou klapku a chtěl bych vyměnit jen ten potenciometr, není tady mezi přítomnými nějaký šikula kterej to umí, nebo je schopnej poradit jak na to. Jsem z Krkonoš, OI 2.0 AQY r.v. 1999 . nazdar vsetko ide vymenit len kto ti preda samotny potenciometr to neviem.mas este mechanicku klapku ovladanu lankom ze?takze maximalne ti kolise volnobeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenyk Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 nazdar vsetko ide vymenit len kto ti preda samotny potenciometr to neviem.mas este mechanicku klapku ovladanu lankom ze?takze maximalne ti kolise volnobeh. Tak tak mám ještě lanko a kolísá volnoběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.