TomasW Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Ahoj, dnes jsem zjistil, že se mi celkem rychle ztrácí olej a při bližším zkoumání motoru jsem našel tuhle prasklou hadici (omlouvám se, ale v motorech se nevyznám a nevím jak se jmenuje :-( ) Byla celkem od oleje. Takže se ptám, k čemu tahle hadice slouží, je možné aby se tudy ztrácel olej?? A samozřejmě pokud někdo tuhle hadici máte navíc tak koupím. Určitě to dám ještě do bazaru. Díky moc za každou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Tak tadialto sa Ti olej urcite nestraca, hadicu ale vymen. Ked je prasknuta, taha falosny vzduch za vahou vzduchu a auto ma vyssiu spotrebu a nejde ako by malo. Je to hadica medzi vahou vzduchu a skrtiacou klapkou. Mna stala cca 610Kc nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 12. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Tak to není nijak velká částka :-) Díky za radu... a kudy se ten olej může ztrácet??? Bílý dým mi z výfuku nejde... v chladící kapalině taky olej naštěstí není ... jaké jsou další možnosti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) Muzes zkusit pak dat olej ne 5W40 ale 10W40 - urcite klesne spotreba, jinak mrkni na tesnost vany pod motorem a pod- kolem olej. filtru, kolem merky oleje - tedy ten zluty plast, zda to tam nesakne a jine Editováno: 15. Červenec 2008, autor: Návštěvník citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Mimochodem kupoval jsem tuto hadici ve Skodovce - stala me 1200 kc - coz je palba, kdyz mas jen tu mensi trubicku popraskanou. Az koupis novou, uz je i rozebiratelna a da se koupit i ta mala varhanata trubicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 da se koupit cinska nahrada za 350 , u trubky bych to jestli cina nebo amerika asi neresil mam ji taky prasklou a taky vetsi spotreba oleje , spravil jsme ji zahradni hadici a takovyma tema zahradnima umelyma sverkama http://www.mevek.cz/shop.php?category=4&k=22&p=170 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 21. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) Díky moc!!!! Už jí objednávám :-)) Editováno: 21. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Ale myslim ze ta z ciny to blbe resene tak jako to origo stare puvodni - tedy ta prachovka ci ta harmonika - jinak ted co skoda prodava uz je normalni kus umele gumove meke hadice ktera ma sponku takze se da v poho vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.