Publikováno Červenec 12, 200817 r Ahoj, dnes jsem zjistil, že se mi celkem rychle ztrácí olej a při bližším zkoumání motoru jsem našel tuhle prasklou hadici (omlouvám se, ale v motorech se nevyznám a nevím jak se jmenuje :-( ) Byla celkem od oleje. Takže se ptám, k čemu tahle hadice slouží, je možné aby se tudy ztrácel olej?? A samozřejmě pokud někdo tuhle hadici máte navíc tak koupím. Určitě to dám ještě do bazaru. Díky moc za každou radu...
Červenec 12, 200817 r Tak tadialto sa Ti olej urcite nestraca, hadicu ale vymen. Ked je prasknuta, taha falosny vzduch za vahou vzduchu a auto ma vyssiu spotrebu a nejde ako by malo. Je to hadica medzi vahou vzduchu a skrtiacou klapkou. Mna stala cca 610Kc nova.
Červenec 12, 200817 r Autor Tak to není nijak velká částka :-) Díky za radu... a kudy se ten olej může ztrácet??? Bílý dým mi z výfuku nejde... v chladící kapalině taky olej naštěstí není ... jaké jsou další možnosti??
Červenec 14, 200817 r Muzes zkusit pak dat olej ne 5W40 ale 10W40 - urcite klesne spotreba, jinak mrkni na tesnost vany pod motorem a pod- kolem olej. filtru, kolem merky oleje - tedy ten zluty plast, zda to tam nesakne a jine Upraveno Červenec 15, 200817 r od Host citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Červenec 15, 200817 r Mimochodem kupoval jsem tuto hadici ve Skodovce - stala me 1200 kc - coz je palba, kdyz mas jen tu mensi trubicku popraskanou. Az koupis novou, uz je i rozebiratelna a da se koupit i ta mala varhanata trubicka
Červenec 17, 200817 r da se koupit cinska nahrada za 350 , u trubky bych to jestli cina nebo amerika asi neresil mam ji taky prasklou a taky vetsi spotreba oleje , spravil jsme ji zahradni hadici a takovyma tema zahradnima umelyma sverkama http://www.mevek.cz/shop.php?category=4&k=22&p=170
Červenec 21, 200817 r Autor Díky moc!!!! Už jí objednávám :-)) Upraveno Červenec 21, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Červenec 21, 200817 r Ale myslim ze ta z ciny to blbe resene tak jako to origo stare puvodni - tedy ta prachovka ci ta harmonika - jinak ted co skoda prodava uz je normalni kus umele gumove meke hadice ktera ma sponku takze se da v poho vymenit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.