Přejít na obsah

Prasklá "hadice" O1 1,6 74kw

TomasW

Doporučené příspěvky

Ahoj, dnes jsem zjistil, že se mi celkem rychle ztrácí olej a při bližším zkoumání motoru jsem našel tuhle prasklou hadici (omlouvám se, ale v motorech se nevyznám a nevím jak se jmenuje :-( ) Byla celkem od oleje. Takže se ptám, k čemu tahle hadice slouží, je možné aby se tudy ztrácel olej?? A samozřejmě pokud někdo tuhle hadici máte navíc tak koupím. Určitě to dám ještě do bazaru. Díky moc za každou radu...

post-15008-1215875258_thumb.jpg

post-15008-1215875263_thumb.jpg

post-15008-1215875268_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muzes zkusit pak dat olej ne 5W40 ale 10W40 - urcite klesne spotreba, jinak mrkni na tesnost vany pod motorem a pod- kolem olej. filtru, kolem merky oleje - tedy ten zluty plast, zda to tam nesakne a jine

Editováno: , autor: Návštěvník
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři

Mimochodem kupoval jsem tuto hadici ve Skodovce - stala me 1200 kc - coz je palba, kdyz mas jen tu mensi trubicku popraskanou.

Az koupis novou, uz je i rozebiratelna a da se koupit i ta mala varhanata trubicka :)

Odkaz ke komentáři

Ale myslim ze ta z ciny to blbe resene tak jako to origo stare puvodni - tedy ta prachovka ci ta harmonika - jinak ted co skoda prodava uz je normalni kus umele gumove meke hadice ktera ma sponku takze se da v poho vymenit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...