Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, dnes jsem zjistil, že se mi celkem rychle ztrácí olej a při bližším zkoumání motoru jsem našel tuhle prasklou hadici (omlouvám se, ale v motorech se nevyznám a nevím jak se jmenuje :-( ) Byla celkem od oleje. Takže se ptám, k čemu tahle hadice slouží, je možné aby se tudy ztrácel olej?? A samozřejmě pokud někdo tuhle hadici máte navíc tak koupím. Určitě to dám ještě do bazaru. Díky moc za každou radu...

post-15008-1215875258_thumb.jpg

post-15008-1215875263_thumb.jpg

post-15008-1215875268_thumb.jpg

Tak tadialto sa Ti olej urcite nestraca, hadicu ale vymen. Ked je prasknuta, taha falosny vzduch za vahou vzduchu a auto ma vyssiu spotrebu a nejde ako by malo.

Je to hadica medzi vahou vzduchu a skrtiacou klapkou. Mna stala cca 610Kc nova.

• Autor

Tak to není nijak velká částka :-) Díky za radu... a kudy se ten olej může ztrácet??? Bílý dým mi z výfuku nejde... v chladící kapalině taky olej naštěstí není ... jaké jsou další možnosti??

Muzes zkusit pak dat olej ne 5W40 ale 10W40 - urcite klesne spotreba, jinak mrkni na tesnost vany pod motorem a pod- kolem olej. filtru, kolem merky oleje - tedy ten zluty plast, zda to tam nesakne a jine

Upraveno od Host
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Mimochodem kupoval jsem tuto hadici ve Skodovce - stala me 1200 kc - coz je palba, kdyz mas jen tu mensi trubicku popraskanou.

Az koupis novou, uz je i rozebiratelna a da se koupit i ta mala varhanata trubicka :)

da se koupit cinska nahrada za 350 , u trubky bych to jestli cina nebo amerika asi neresil :D mam ji taky prasklou a taky vetsi spotreba oleje , spravil jsme ji zahradni hadici a takovyma tema zahradnima umelyma sverkama

http://www.mevek.cz/shop.php?category=4&k=22&p=170

• Autor

Díky moc!!!! Už jí objednávám :-))

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Ale myslim ze ta z ciny to blbe resene tak jako to origo stare puvodni - tedy ta prachovka ci ta harmonika - jinak ted co skoda prodava uz je normalni kus umele gumove meke hadice ktera ma sponku takze se da v poho vymenit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.