rokane Vloženo 12. Červenec 2008 Vloženo 12. Červenec 2008 zdravím,chci se zeptat mám z výroby baterii akuma comfort 60 Ah,která mi pravděpodobně vypoví služby nebo má již 5 let.Chci se zeptat,jestli musím dát baterii ze stejnou kapacitou tj.60 Ah, nebo mohu dát slabší.Výbavu mám elegance,takže vše v elektrice.Dále co říkáte na autobaterie Toppla?Díky za info. Citovat
PROCHY603 Vloženo 12. Červenec 2008 Vloženo 12. Červenec 2008 zdravím,chci se zeptat mám z výroby baterii akuma comfort 60 Ah,která mi pravděpodobně vypoví služby nebo má již 5 let.Chci se zeptat,jestli musím dát baterii ze stejnou kapacitou tj.60 Ah, nebo mohu dát slabší.Výbavu mám elegance,takže vše v elektrice.Dále co říkáte na autobaterie Toppla?Díky za info. Odkial vies ze ti odide bateria??? Chod na zatazovy test baterie a potom kupuj. Kapacitu baterie kupuj rovnaku 60Ah popripade o nieco silnejsiu. Citovat
Marek Vloženo 12. Červenec 2008 Vloženo 12. Červenec 2008 Kapacitně kup stejnou...já měl původní baterku v autě 5 let a zatím sloužila zcela bez problémů...jak léto tak i zima.... Citovat
Luďa Vloženo 13. Červenec 2008 Vloženo 13. Červenec 2008 Já mám původní baterii už 8 let a je OK. Udělej si zátěžovej test a uvidíš. navíc při správným zacházení a občasným dobitím-před zimou a prázdninama ti vydrží dlouho. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.