rokane Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 zdravím,chci se zeptat mám z výroby baterii akuma comfort 60 Ah,která mi pravděpodobně vypoví služby nebo má již 5 let.Chci se zeptat,jestli musím dát baterii ze stejnou kapacitou tj.60 Ah, nebo mohu dát slabší.Výbavu mám elegance,takže vše v elektrice.Dále co říkáte na autobaterie Toppla?Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 zdravím,chci se zeptat mám z výroby baterii akuma comfort 60 Ah,která mi pravděpodobně vypoví služby nebo má již 5 let.Chci se zeptat,jestli musím dát baterii ze stejnou kapacitou tj.60 Ah, nebo mohu dát slabší.Výbavu mám elegance,takže vše v elektrice.Dále co říkáte na autobaterie Toppla?Díky za info. Odkial vies ze ti odide bateria??? Chod na zatazovy test baterie a potom kupuj. Kapacitu baterie kupuj rovnaku 60Ah popripade o nieco silnejsiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Kapacitně kup stejnou...já měl původní baterku v autě 5 let a zatím sloužila zcela bez problémů...jak léto tak i zima.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Já mám původní baterii už 8 let a je OK. Udělej si zátěžovej test a uvidíš. navíc při správným zacházení a občasným dobitím-před zimou a prázdninama ti vydrží dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.