Bullets Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 V cem jsou Hakry tak spatne? Na strese je kolo za par sekund navic je nosic skoro stejny jako 592 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 ve všem jsou trochu horší (méně komfortní) - kdybych neměl možnost srovnání, tak bych to asi neřešil. Na toho hakra manželka kolo sama nedá. U thule (591) se kolo při nandavání opře o tu tyč a nepadá na druhou stranu...blbě se to popisuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Já spíš potřeboval poradit jestli tu 591, nebo 592 - chci Thule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 591 je jasná volba, nic lepšího není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Souhlasím pokud Thule tak už 591 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 ve všem jsou trochu horší (méně komfortní) - kdybych neměl možnost srovnání, tak bych to asi neřešil. Na toho hakra manželka kolo sama nedá. U thule (591) se kolo při nandavání opře o tu tyč a nepadá na druhou stranu...blbě se to popisuje Já vím co myslíš ale když má člověk dobrý grif jde to samo i na Hakry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Mám 591 už dlouhá léta, naprosto v pohodě. Jinak loni je měla Škodovka v akci tuším asi za dva tisíce. Jestli je budeš kupovat, objednej si je najednou, dostaneš je na stejný klíč, já to tak mám (tři kusy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 http://www.sportobchod.cz/stresni-nosic-kol-thule-proride-591.htm#60441490 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Thule 591 jsem objednaval z vyse uvedeneho obchodu. Zadny problem. Sjednoceni zamku je skvela vychytavka. Nosice jsou super, pojmou prakticky jakekoliv kolo (i velmi velike sjezdove). Jedina nevyhoda je pomerne snadna kradez kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 takhle to jde vyrvat z každého nosiče, toho bych se nebál :-). Horší je, že Thule se "vyplatí" ukrást. Hlavně tento typ, který je dost oblíbený a kupce si vždy najde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Hlavne mu udelali dalsich 30tis skody na aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 No jo krade se všechno, přišel jsem už o nosič lyží, takže mě to nepřekvapuje. I přesto jsem rozhodnutý pro Thule. Jenom přemýšlím, když to bude mít stejný klíč, jestli je na zámku vyražen stejný kód, někteří prodejci jej totiž zbrušují pro horší identifikaci kvůli zlodějům. I když podle mě půjde i utažený a zamčený vytrhnout z T drážek do strany (tak mi vzali ten na lyže) Každopádně díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 S tim kodem mas pravdu. Na zamku je vyrazeny kod stejny jako na klici. Staci si sehnat sadu vsech klicu, podle cisla si vyberes ten sravny a cornes cokoliv od Thule... Poradne utazeny by z T drazek nemel jit vyrvat. Problem je, ze kdyz ho dotahnes trochu vic, zacne se malinko deformovat T drazka. (Muj pripad. Pricniky nemam Thule, ale nejaky shit. Moza je to tim...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Mám příčníky Thule tyto a můžu utahovat jak chci, to spíš už pak nejde zaklapnout ten mechanismus do zámku, nebo bych ho dřív ulomil, než bych ohnul T- drážku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Takze mit vsechno od Thule, poradne to dotahnout a doufat, te zlodej nema spravny klic nebo flexu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 proč flexu? přece to nezničí, vždyť to chce ještě prodat... Na Thule se přeci chodí jedině s klíčema. A když je nemá, tak tyhle srandazámečky se dají bez poškození odemknout kde čím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 To je pravda. Myslel jsem to tak, ze si to urizne s kusem pricniku. Ale proc by to delal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 zvlášť když jsou příčníky také Thule :-) Ale ono se krade vše, co je z hliníku. Mám starý Hakry na lyže včetně příčníků a ty už jsou tak rezavý, že se nebojím nechávat bez dozoru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Já si kola zamykám na střeše válečkovým motořetězem a to si pak kol nikdo nevšimne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Konečně jsem vyfotil nosič Thule 591 ve funkčním stavu : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.