Přejít na obsah

Nahradni panel za autoradio

qwerty666

Doporučené příspěvky

V blizke dobe chci koupit Octavii II, ale nechci zadne radio. Ani originalni, ani neoriginalni. Jednak mam strach ze zbytecne poskozeneho auta od zlodeju a jednak nemam rad poslech hudby za jizdy v aute. Na to mam hudbu prilis rad. Da se nekde koupit, sehnat nejaky hezky dekorativni panel, aby po chybejicim radiu nebyla ve stredovem panelu dira? Nechci tam zadnou prihradku, je to osklive ... Nebo se tam dava neco uz od vyrobce?

Nechci dopadnout takto ...

post-21677-1216306457_thumb.jpg

post-21677-1216306464_thumb.jpg

post-21677-1216306961_thumb.jpg

Editováno: , autor: qwerty666
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to si snad první, kdo nechce v autě rádio. Už si jízdu v autě bez rádia ani nedokážu představit. Myslím, že není moc lidí, kterým by šlohli origo rádio. A navíc když jedu dlouhou cestu sám, tak je menší šance, že za volantem vytuhnu...

Ale stejně to vypadá divně na obr. 3. Auto žádná socverze a rádio nikde...

Editováno: , autor: Kubiik
Odkaz ke komentáři

Z výroby bez rádia - okamžitá výměna za panel s rádiem :) a jak si teď spokojeně jezdím, bez rádia si to nedokážu ani představit..

Ale je pravda že to šlo ven prý hůř (říkal servisák co montoval rádio) celkově říkal že to je u škodovek problémový.. (aneb škoda nesklamala)

Odkaz ke komentáři

JJ ve Fábce je to zakryté - je tam schránka - mám v ní akorát bordel a tankovací lístky, propisky. Zatlačíš na ní - vyjede ti. Myslím, že Elegance Fabie to měly ve standartu u ostatních díra, ale jde to tam dodělat. Je pravda že v Oktě jsem to zatím neviděl. Ale Je to komplet takryté (nikde žádná díra)

Odkaz ke komentáři

Zakryj to navigací, za tu cenu za kterou jí pro Tebe mám se nevyplatí shánět šuflíky :smich:

Diky, ale navigace v aute je uz vylozene duvod na rozbite okno. Krome toho nejsem privrzencem automatizace. Destovy senzor, ktery by mi spoustel podle sveho uvazeni sterace a urcoval cyklovani by mne zabil. Po navigaci netouzim. Nekdy je romanticke zabloudit a zeptat se krasne slecny na cestu ... :) Ale mozna za par let zmenim nazor.

Odkaz ke komentáři

Já bych si tam navi šoupnul hned.. ale provokuje, to jo :(

Mám navi svoji a jsem v klidu kol5

Problém ovšem jako teď, kdy jde do reklamace..

Skus se obrátit přímo na info škodovky, třebas meilem (po telefonu tě asi nepochopí..) případně mrknout do Etky jestli tam takový díl je..

Nebo prostě dojet do nejbližšího servisu škoda ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...